12 грудня 2022

Супермаркет «навпаки» Tesco в Лондоні пропрацював лише одні вихідні

Супермаркет «навпаки» Tesco в Лондоні пропрацював лише одні вихідні
1243

Найбільша роздрібна мережа у Великій Британії Tesco запустила супермаркет «навпаки» (reverse supermarket – англ.) у лондонському Вест-Енді на вулиці Poland Street лише на один вікенд. У цій торговій точці покупці могли купити продукти, але йшли з порожніми руками. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на NewRetail.

Tesco та її партнери з благодійності FareShare та Trussell Trust реалізують програму Give Back Express, яка покликана допомогти тим, хто зазнає труднощів в умовах кризи, викликаної зростанням вартості життя. Покупці могли купити товари в магазині та пожертвувати їх продовольчим банкам та благодійним організаціям.

При цьому Tesco компенсувала вартість пожертвувань, таким чином подвоюючи суму пожертвування. Товари в магазині Give Back Express продавалися всього за 40 пенсів для того, щоб навіть менш забезпечені люди змогли зробити свій внесок у благодійність. В асортименті для пожертвування – консерви, чай та туалетне приладдя, а також заздалегідь упаковані пакети для пожертвувань.

У благодійній організації Trussell Trust повідомили, що з продовольчих банків у серпні та вересні вперше за всю історію організації було розподілено більше продуктів харчування, ніж пожертвувано.

У FareShare розповіли, що торік доставляли по країні чотири порції їжі за секунду через свою мережу, що різко підвищує рівень різдвяних пожертвувань, необхідних для допомоги голодуючим у зимовий період.

Читайте також: Tesco надалі продаватиме хліб та випічку без пластикової упаковки

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також