20 грудня 2022

Консерви для ЗСУ, солодощі з Маріуполя та традиції українського чаювання: хто отримав підтримку у проєкті «Фудбудуємо майбутнє»

Консерви для ЗСУ, солодощі з Маріуполя та традиції українського чаювання: хто отримав підтримку у проєкті «Фудбудуємо майбутнє»
1569

Восени «Лавка Традицій» і Mastercardзапустили проєкт підтримки крафтових виробників, які постраждали від війни – «Фудбудуємо майбутнє». Бренди вирішили подбати про тих, чиї потреби добре знають: компанія Mastercardвже багато років підтримує представників МСБ, а «Лавка Традицій» – допомагає розвиватися українським гастропідприємцям.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Протягом двох місяців організатори проєкту збирали відеорозповіді учасників з різних куточків країни, аби обрати тих, хто наразі особливо потребує допомоги та має сміливий план для подальшого розвитку. За допомогою звернулося більше сотні гастропідприємців – і новачків, і досвідчених виробників, кожен – з унікальним, чесним та смачним продуктом, виготовленим в Україні та для українців.

За рішенням журі та результатами народного голосування допомогу розподілили наступним чином:

● Фінансову підтримку (сукупний грантовий фонд склав 250 000 грн) отримають:

- Олена Бойченко, крафтовий сир Boychenko cheese

- Валентин Коншен, веганські консерви The Loopci

- Крістіна Кіслих, кондитерська Space Invaders Fudge

- Світлана Чуб, ефірні олії та трав‘яні чаї RICHKA

- Каріна Муль, сімейна пасіка Sweet life

● На 14 (замість десяти запланованих на старті проєкту) учасників чекають консультації з професійними менторами:

- Анна Воронова, крафтова гастрономія «Смак У»

- Олена Заїка, сироварня «Смачний дім»

- Станіслава Бабич, веган-продукція «Хорс»

- Віта Наконечна, напівфабрикати «Баба Peredala»

- Василь Корнет, ферма з вирощування мікрозелені

- Сергій Данчишин, крафтовий шоколад Leopol’

- Оксана Труш, шоколад на меду «Жу-жу shop»

- Олена Дубина, міні-пекарня

- Віра Ковальова, крафтове печиво Healthy Cookies

- Ганна Дондик, продукти переробки з фруктів та овочів

- Євгенія Молчанова, сироварня «Зелений гай»

- Олена Кіріченко, молочне господарство «Марківчанка»

- Яна Душна, виробництво напівфабрикатів

- Світлана Бегей, домашній цех з ферментації

Усі фудпідприємці, що залишили заявку для участі у проєкті, отримали безкоштовний доступ до курсу прикладних лекцій «Фудпросвіта» від «Лавки Традицій».

Читайте також: «Сільпо» починає співпрацю з «Новою поштою» і розширює географію доставки

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також