12 січня 2023

LVMH оголосив про великі перестановки у керівництві

LVMH оголосив про великі перестановки у керівництві
1286

Французький конгломерат Louis Vuitton Moet Hennessy Group (LVMH) повідомив про значні перестановки у складі топ-менеджменту групи, які набудуть чинності 1 лютого 2023 року.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Bloomberg.

П'єтро Беккарі, який очолює Christian Dior Couture з 2018 року, стане головою та головним виконавчим директором Louis Vuitton. Він змінить на цій посаді Майкла Берка, який перейде на нову посаду і підпорядковуватиметься безпосередньо Бернару Арно — голові правління та СЕО LVMH. До цього Майкл Берк протягом десяти років стояв на чолі Louis Vuitton і керував інтеграцією Tiffany.

У свою чергу Дельфін Арно, виконавчий віце-президент Louis Vuitton з 2013 року, займе місце П'єтро Беккарі та стане головою та головним виконавчим директором Christian Dior Couture.

Шарля Делапальма, який відповідав з 2018 року на посаді виконавчого віце-президента за комерційну діяльність Christian Dior Couture, призначено керуючим директором цієї компанії.

Ще одне призначення пов'язане зі Стефаном Б'янком, головою та головним виконавчим директором підрозділу годинників та ювелірних виробів групи LVMH. З лютого він також куруватиме Tiffany та Repossi, які увійдуть до складу цього підрозділу.

9 грудня 2022 року стало відомо про призначення Антуана Арно головним виконавчим директором та заступником голови ради директорів холдингової компанії Christian Dior SE, яка контролює LVMH.

Низка структурних та управлінських змін у групі, що спостерігається протягом останніх кількох років, спрямована на поступове посилення сімейного контролю над компанією. Зараз Бернару Арно - голові холдингу LVMH, що займає лідируючу позицію в індустрії розкоші у світі, - 73 роки. Передбачається, що у перспективі керівництво ключовими бізнес-активами перейде п'ятьом дітям бізнесмена: Дельфін Арно, Антуану Арно, Олександру Арно, Фредеріку Арно та Жану Арно. Всі вони вже працюють у різних компаніях, що входять до портфелю брендів LVMH.

Читайте також: Louis Vuitton планує відкрити у Парижі свій перший готель

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також