25 січня 2023

Walmart інвестує у збереження та розвиток кадрів

Walmart інвестує у збереження та розвиток кадрів
1273

Про нові можливості професійного розвитку співробітників та підвищення заробітної плати оголосив Джон Фернер, президент та головний виконавчий директор Walmart U.S. associates - власника та оператора однієї з найбільших американських рітейл-мереж. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Усього керівництво компанії розробило чотири способи підтримки кадрового складу, що обслуговує велику мережу універмагів. Перший стосується збільшення середньої погодинної оплати праці, яка наразі перевищить 17,5 долара.

Ще один пакет заохочень спрямовано зміцнення мотивації працівників центрів автосервісу при магазинах (Auto Care Centers). У цьому важливому напрямі бізнесу пропонується підвищити оклади на всіх рівнях від фахівців до керуючих.

Третій крок стосується вдосконалення безкоштовної корпоративної освітньої програми Live Better U, в рамках якої ще більше співробітників, у тому числі неповний робочий день, зможуть придбати навички, що сприяють кар'єрному зростанню.

Четверта ініціатива адресована бажаючим отримати комерційні права водія та стати водієм вантажного транспорту. Причому скористатися такою підтримкою від Walmart зможуть не лише штатні співробітники, а й представники партнерських компаній, що входять до ланцюжка постачання рітейлера.

  За останні місяці вже кілька великих світових компаній оголосили про підвищення оплати праці або виплату одноразових компенсацій для підтримки своїх працівників за умов підвищення рівня інфляції та вартості життя. Серед них – Uniqlo, Marks & Spencer, H&M та інші.

Читайте також: Walmart та інші торгові мережі посилюють тиск на постачальників

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також