06 лютого 2023

До лютневого каталогу “Кулінарна підтримка” від VARUS і Клопотенка увійшли страви-візитівки різних областей України

До лютневого каталогу “Кулінарна підтримка” від VARUS і Клопотенка увійшли страви-візитівки  різних областей України
1494

Мережа VARUS презентувала другий номер щомісячного електронного каталогу “Кулінарна підтримка”, який цього разу присвячений Дню Єднання. Окрім традиційних страв, до випуску увійшла мапа історично-кулінарного проєкту від VARUS «Наша область – наша страва», мета якого – познайомити українців з різномаїжжям української кухні.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Лютневий каталог уже доступний на сайті VARUS. До нього увійшла підбірка з 12 цікавих рецептів, які стануть у нагоді кожному. Чотири рецепти – це страви з проєкту «Наша область – наша страва», які об’єднуються єдиною ідеєю – любов та шана до українських традицій й смаку. У другому випуску представлені кулінарні візитівки Дніпропетровщини, Київщини, Одещини та Львівщини.

Традиційно у випуск увійшли три страви від Євгена Клопотенка. Основні інгредієнти його рецептів, як завжди, – це перевірені особисто продукти власної торгової марки VARTO, які є невід’ємною складовою приготування страв кухарем. Ще п’ять рецептів розроблені або адаптовані кулінарами VARUS.

Окрім інструкцій приготування, на сторінках видання міститься інформація про знижки в супермаркетах мережі на продукти, що входять до складу представлених у номері страв.

Нагадаємо, що «Кулінарна підтримка» – це серія електронних каталогів з рецептами страв, які були розроблені у партнерстві з шеф-кухарем Євгеном Клопотенком, та рецептами страв від кулінарів VARUS. А також тут міститься інформація про знижки в супермаркетах мережі на продукти-складові страв з каталогу.

Читайте також: Мережа VARUS відновлює роботу тимчасово закритих магазинів

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також