06 лютого 2023

FedEx відмовляється обслуговувати служу доставки «у той же день»

FedEx відмовляється обслуговувати служу доставки «у той же день»
1244

Компанія FedEx заявила, що відмовляється обслуговувати замовника, який мав намір забезпечувати «найшвидший варіант доставки». Мова йде про роботу сервісу SameDay City. Даний проект передбачав надшвидку доставку замовлених на електронних платформах товарів у районах станцій метрополітену, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Logist.FM.

Пропонувалася доставка товарів протягом кількох годин. При цьому середній час виконання замовлення та доставки від дверей до дверей мав становити 2 години. Сервіс планували розповсюдити на 30 комерційних ринках.

Представники FedEx пояснили своє рішення потребою у зменшенні витрат на забезпечення логістичних послуг. Крім того, менеджери відзначили, що попит на швидку доставку у великих містах останнім часом падав.

В рамках програми зменшення витрат FedEx також почав скорочувати власну транспортну мережу, повідомляє джерело. «Ми надаємо пріоритет кількома іншим можливостям для зростання», - пояснив представник компанії.

Реорганізація бізнесу також призведе до скорочення команди FedEx приблизно на 10%. Звільнені працівники отримають гідну вихідну допомогу, обіцяють у компанії. З червня 2022 року штат персоналу FedEx уже зменшено на 12 тис. осіб.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також