29 березня 2023

Як покращити пропозицію для покупця за допомогою унікальних інсайтів, отриманих із нового сервісу Num8erz.InsightsPanel

Як покращити пропозицію для покупця за допомогою унікальних інсайтів, отриманих із нового сервісу Num8erz.InsightsPanel
1283

Компанія Num8erz візьме участь у виставці CatmanMaster та представить інноваційний підхід у галузі. Рішення допомагає ритейлерам і виробникам максимально повно вивчити потреби своїх клієнтів та сформувати найкращу для них пропозицію, здатну ефективно підтримувати інтерес наявних покупців мережі та залучати нових.

Нова платформа Num8erz.InsightsPanel є сервісом для дослідження поведінки покупців, заснованим на аналізі великих обсягів даних українського ритейлу, зібраних із різних джерел. Унікальні інсайти, отримані з інформації про покупки на касах магазинів, онлайн-транзакцій та програм лояльності, допомагають департаментам маркетингу проводити ефективні активності та промо, а комерційним відділам – збільшувати продажі.

Команда Num8erz використовує сучасні методи машинного навчання для аналізу даних платформи InsightsPanel, що дозволяє отримувати більш точні та цінні висновки щодо поведінки покупців, ніж традиційні методи дослідження ринку.

На виставці Денис Ромаш, керівник досліджень і co-founder компанії Num8erz, та Дмитро Москвічов, директор з продажів NOVUS, у спільній доповіді поділяться практичними кейсами використання Num8erz.InsightsPanel.

Виставка CatmanMaster відбудеться 6–7 квітня 2023 року та збере понад 400 топменеджерів і ключових фахівців торговельних мереж та компаній-постачальників. Цього року це буде вже VI всеукраїнська практична конференція для керівників закупівель та категорійних менеджерів, яка отримала назву «Best experience співпраці ритейлерів та постачальників. Новий рівень українського бізнесу».

Якщо ви шукаєте надійного партнера для досліджень поведінки покупців, то фахівці Num8erz готові вам допомогти. Приєднуйтесь до нас на стенді компанії в рамках конференції, на сайті або пишіть на info@num8erz.com, щоб дізнатися більше про можливості платформи, рішення та послуги.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також