Збірка Великодніх рецептів від VARUS та Євгена Клопотенка у каталозі «Кулінарна підтримка»

Квітневий номер кулінарного каталогу від VARUS та шеф-кухаря Євгена Клопотенка «Кулінарна підтримка» вже у вільному доступі. Тема цього випуску – Різномаїжний Великдень. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.
Приготування до свята Великодня – це досить відповідальний та кропіткий процес, зі своїми звичаями та традиціями. Одним із найважливіших атрибутів атмосферного свята є пасхальне застілля. Великоднє меню неймовірно різноманітне, має свої особливості не лише у тій чи іншій області країни, але й різниться у кожному регіоні.
Мережа VARUS разом із Євгеном Клопотенком вирішили трохи полегшити передсвяткові клопоти українців та створили підбірку цікавих страв до Великоднього столу. Основні інгредієнти рецептів від шеф-кухаря – це перевірені особисто Євгеном продукти власної торгової марки VARTO, що є невід’ємною складовою приготування його страв.
Одне з найголовніших та найвідповідальніших завдань підготовки до Великодня є власне випікання пасок. Звісно, кожна господиня має свої секрети приготування паски, які передаються із покоління в покоління. Пропонуємо цього року спробувати щось новеньке та обрати один із рецептів паски від Євген Клопотенка. Шеф-кухар запрошує приготувати неймовірно смачні, пухкі та ароматні паски, які обов’язково вийдуть навіть, якщо ви готуватимете їх вперше. Покрокові рецепти паски «Крафін», паски «а-ля панетоне», «листунців», а також старовинної української страви «драглі» допоможуть якнайкраще впоратися навіть недосвідченому кулінару.
Читайте також: «Народний продукт»: Зая і Котя від дніпровської художниці з’являться на пакуванні ВТМ Varto від VARUS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: Товари та ринки > Все новости
Теги: новини ритейлу, варус, ритейл в україні, магазини варус, євген клопотенко
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар