26 травня 2023

TikTok тестує власний чат-бот зі штучним інтелектом Tako

TikTok тестує власний чат-бот зі штучним інтелектом Tako
1745

Сервіс TikTok почав тестувати власний чат-бот зі штучним інтелектом під назвою Tako. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на The Verge.

За даними порталу, основна функція бота – рекомендувати користувачам відеоролики на основі їхніх запитів. При цьому Tako може відповідати на інші питання. Компанія не вказує, яку саме модель штучного інтелекту використовував TikTok при створенні чат-бота.

Експерт із компанії Watchful Technologies Даніель Бучук вважає, що після масштабного запуску Tako сервіс «радикально змінить систему пошуку та навігації».

Представник TikTok підкреслив, що в режимі тестування чат-бот поки що недоступний користувачам з Північної Америки та Європи. Згідно з повідомленням компанії Twitter, нова функція доступна тільки на території Філіппін.

Юрист Джош Гербен розповів, що нещодавно TikTok подав заявку на реєстрацію товарного знаку Tako, який також може використовуватися для програмного забезпечення чат-бота. Це може означати, що компанія готує товар до офіційного випуску, вважає він.

Раніше TikTok оголосив, що запускає продукт, який дозволить брендам розміщувати рекламу у контенті великих видавців. Зазначалося, що видавці при цьому отримають до 50% рекламних доходів.

Читайте також: Бренди рекордно збільшили витрати на рекламу в TikTok

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також