31 травня 2023

LVMH придбав контрольний пакет італійської шкіряної фабрики

LVMH придбав контрольний пакет італійської шкіряної фабрики
1312

LVMH Métiers d'Art, ремісничий підрозділ французького люксового конгломерату, придбав контрольний пакет акцій італійського шкіряного підприємства Nuti Ivo S.p.A. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на PROfashion.

В офіційній заяві холдингу повідомляється, що приєднання фабрики стало завершальним кроком у формуванні підрозділу LVMH, який спеціалізується на випуску виробів зі шкіри. За рахунок контролю над підприємством, заснованим у 1955 році в Тоскані, конгломерат розраховує посилити свої виробничі компетенції, розширити асортимент продукції та забезпечити прозорість ланцюжка поставок.

Наразі підприємством керують Фабриціо та Андреа Нуті — члени родини засновників компанії у другому поколінні. На виробництві, розосередженому різними частинами Італії, зайнято понад 300 співробітників. 85% продукції Nuti Ivo Group постачається на експорт.

За підсумками 1-го кварталу LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton повідомив про 18-відсоткове зростання виручки у своєму бізнес-підрозділі «Fashion & Leather Goods», де основними драйверами є Louis Vuitton і Christian Dior, і про 17-відсоткове зростання виручки в цілому по холдингу.

Читайте також: Власник Louis Vuitton втратив $ 11 млрд за день

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також