06 червня 2023

“Бізнес-центр “Фармація” - новий резидент логістичного комплексу PORT у Львові

“Бізнес-центр “Фармація” - новий резидент логістичного комплексу PORT у Львові
1224

Компанія “Бізнес-центр “Фармація” стала новим резидентом логістичного комплексу PORT у Львові. Між девелопером комплексу, Alterra Group, і провідним національним дистрибутором медичних препаратів укладена річна угода на оренду складу площею 655 квадратних метрів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Ключовою вимогою “Бізнес-центру “Фармація” до складського приміщення була його відповідність до умов зберігання фармацевтичних препаратів.

Також Alterra Group запропонувала вигідні умови оренди для “Бізнес-центр “Фармація”, усвідомлюючи важливість стабільної роботи компанії як логістичного партнера державного підприємства “Медичні закупівлі України” під час повномасштабної війни. 

“Ми будуємо взаємовідносини з партнерами на тих самих принципах, як будуємо наші об’єкти: відповідально та прозоро. Зі свого боку робимо все аби PORT став для наших резидентів новим етапом для зростання їх бізнесів і розвитку економічного потенціалу Львівської області”, - підкреслила СЕО Alterra Group Вікторія Ковальчук.

Станом на зараз логістичний комплекс PORT у Львові нараховує більше 50 резидентів, серед яких Meest International, Acana, Еліт Зоо, Golden Tile, Omega, Takelag, Ruvitex та інші компанії.

Довідково

ТОВ «Альтерра Груп»/Alterra Group – українська компанія, що спеціалізується на девелопменті та керуванні комерційною нерухомістю «під ключ». У портфелі компанії – 35 об’єктів загальною площею 175 тис. кв. м. Серед них – складські та виробничі комплекси, бізнес-центри, торгові та торгово-розважальні центри.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також