06 червня 2023

Виконавча директорка EVA увійшла до ТОП-10 СЕО воєнної доби

Виконавча директорка EVA увійшла до ТОП-10 СЕО воєнної доби
1415

Виконавча директорка лінії магазинів EVA Ольга Шевченко увійшла до рейтингу найбільш успішних українських менеджерів воєнної доби, опублікованого наприкінці травня виданням «Ділова столиця».  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

До рейтингу були включені керівники бізнесів зі сфер девелопменту, медицини, ІТ, телекомунікацій, виробництва, ритейлу тощо. Як зазначає видання, фіналістів було визначено «з огляду на їхні управлінські компетенції, знання своєї справи і галузі, освіту, досвід, авторитет в колективі і фінансові результати очолюваної компанії». Зважаючи на особливості періоду, редакція акцентувала увагу також на вмінні перших осіб утримати свої бізнеси на ринку, знайти вдалі антикризові рішення, зберегти робочі місця та подбати про працівників.

«Ольга Шевченко — керівниця зі стажем управління понад 20 років. В Лінії магазинів EVA (ТОВ "РУШ") працює з самого її заснування у 2002 р. З 2010-го обіймає посаду виконавчого директора. Має багатий і успішний досвід управління в кризових ситуаціях.

Зокрема, ТОВ "РУШ", лідер українського ринку drogerie, змогло наростити прибуток навіть у скрутний 2020 р., за часів тотальних локдаунів. Компанія залишилася прибутковою і в 2022 р. Попри зменшення попиту, що пояснюється міграцією та падінням доходів населення, мережі вдалося майже на чверть збільшити середній чек, тобто практично не відстати від інфляції, а зниження товарообігу склало лише 7% порівняно з 2021 роком.

Після повномасштабного вторгнення компанія змогла оптимізувати логістичні процеси, відновити зруйновані ланцюжки постачання і забезпечити стабільні поставки товарів до торгових точок. Зараз Лінія магазинів EVA активно вдосконалює бізнес-процеси, розвиває напрям електронної комерції. У планах на поточний рік — запуск нового мобільного додатку, відкриття 50 нових магазинів по всій Україні, розбудова та модернізація складів, відкриття хабу e-commerce на базі розподільчого центру у Дніпрі», — йдеться у профайлі очільниці EVA на сайті «Ділова столиця».

Крім Ольги Шевченко ще одним представником ритейлу серед фіналістів рейтингу став Борис Марков — голова Ради директорів, генеральний директор корпорації "АТБ".

Читайте також: Новий бренд корейської косметики, великий асортимент подарункових наборів. Як EVA розширює асортимент продукції під власними торговими марками

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також