23 червня 2023

Amazon продовжує закривати безпілотні магазини

Amazon продовжує закривати безпілотні магазини
1666

Найбільший американський онлайн-ритейлер Amazon продовжує закривати точки безпілотної мережі Amazon Go, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Geek Wire.

Компанія Amazon закрила черговий магазин Amazon Go, який працював на території Сієтлу. Магазин був відкритий у 2018 році і користувався популярністю у місцевих жителів, причини його закриття невідомі. Тим не менш, онлайн-гігант почав використовувати технологію Just Walk Out (Просто Вийди), яка була розроблена спеціально для безпілотних магазинів Amazon Go, в інших власних роздрібних проектах.

Зокрема, в магазинах, що закриваються, не було продавців і кас, відвідувачі обирали необхідні товари, складали їх у спеціальні кошики зі сканерами і на виході із закладу з їх рахунків автоматично списувалася необхідна сума.

Датчики та «розумні» камери фіксують усі дії покупців, позбавляючи їх необхідності стояти в черзі або вручну пробивати товари на касах самообслуговування. Раніше компанія Amazon оголосила про плани закрити вісім магазинів Amazon Go у США до кінця 2023 року. Крім того, компанія відмовилася від планів щодо розширення мережі безпілотних магазинів у Великій Британії, а також призупинила запуск супермаркетів Amazon Fresh.

Читайте також: Джефф Безос купив одну акцію Amazon

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також