15 лютого 2024

Власні торгові марки мережі VARUS отримали нагороду за найефективнішу Trade-Маркетингову кампанію з використанням штучного інтелекту

Власні торгові марки мережі VARUS отримали нагороду за найефективнішу Trade-Маркетингову кампанію з використанням штучного інтелекту
551

На щорічній конференції "Big Trade-Marketing Show-2024: New reality — new possibilities", яка відбулась 2 лютого,  власні ТМ Varto  та ТМ Origin мережі VARUS визнані переможцем у номінації "Найефективніша Trade-Маркетингова Кампанія з використанням штучного інтелекту 2023".

Ця нагорода є визнанням успішної стратегії, яку VARUS впроваджує в галузі трейд-маркетингу. Журі конференції визначили VARUS кращою серед роздрібних мереж, виробників та дистриб’юторів. Компанію відзначили за високі показники, такі як залучення нових клієнтів, підвищення лояльності та впізнаваність бренду.

"Для себе ми бачимо результативність у використанні ШІ, розробці креативів для власних торгових марок, підвищенні зацікавленності серед наших клієнтів у соціальних мережах та інших каналах комунікації. Отримуючи позитивні відгуки, розуміємо, що ми у тренді. Радіємо, що наша подача реклами відгукується у клієнтів та отримує відзнаки", — коментує Анна Бурцева, керівниця відділу розробки ВТМ мережі VARUS.

Нагорода в номінації “Найефективніша Trade-Маркетингова Кампанія з використанням штучного інтелекту 2023" підкреслює лідерство VARUS у впровадженні інновацій та підтверджує високу ефективність стратегії трейд-маркетингу для власних торгових марок.

Нагадаємо, що у мережі супермаркетів VARUS представлені 9 власних торгових марок, які налічують близько двох тисяч товарних позицій. Лінійки власних торгових марок постійно поповнюються новинками, щоб подбати про потреби та вподобання всіх клієнтів мережі: від найменших гостей до найвибагливіших гурманів. Ознайомитись із повним переліком товарів ВТМ можна у найближчому магазині VARUS або на varus.ua.

ТМ Varto — це власна торгова марка VARUS, що пропонує широкий асортимент товарів відмінної якості: м’ясні вироби та ковбаси, сири та молочні продукти, солодощі та напої,

бакалія та консервація, виготовлені на спецзамовлення мережі супермаркетів. Всі товари мають високі смакові показники та складають достойну конкуренцію відомим брендам. Варто обирати ТМ Varto

ТМ Origin — власний бренд мережі VARUS, де якість поєднується з неповторним смаком. Вибираючи Origin, ви обираєте найвигідніші умови та вишукані продукти з  різних куточків світу, саме з тих країн, які відомі виробництвом цих товарів. Кожен етап, від виготовлення до зберігання, контролюється нашими фахівцями. ТМ Origin – спробуй світ на смак.

Читайте також: Як VARUS створював клієнтам настрій до Дня закоханих

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також