23 лютого 2024

Смачний ранок з VARUS: спробуйте новинку 3в1 від ТМ Varto

Смачний ранок з VARUS: спробуйте новинку 3в1 від ТМ Varto
549

Ранок має починатися з улюбленого ритуалу — для когось це біг, для когось прогулянка з собакою, а для когось — сніданок зі смачною кавою. VARUS розуміє, наскільки важливі смачні та бадьорі ранки, адже вони задають настрій цілому дню. Саме тому мережа вирішила порадувати своїх клієнтів новинкою — ароматний кавовий напій 3в1 від ТМ Varto. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Для шанувальників кавовий напій доступний у двох смаках: Оriginal — для тих, хто любить класику, та Caramel — з нотками солодкої карамелі. Напій має ідеальне поєднання кави, вершків та цукру,  а зручний формат стіку дозволяє взяти улюблену каву з собою в дорогу.

Кавовий напій від ТМ Varto створений з натуральних компонентів і не містить соди, чим відрізняється від відомих аналогів. Також продукція перевірена відділом якості мережі VARUS.

«Ми фокусуємо свою роботу на розширенні асортименту продукції під власними торговими марками та створюємо якісні аналоги відомим брендам за більш доступною ціною. Тепер для клієнтів VARUS ми пропонуємо новинку улюблені кавові напої, які з нами у ключові моменти життя вранці чи десь у подорожах», — коментує Анна Бурцева керівниця відділу розробки ВТМ мережі VARUS.

Нагадаємо, що Varto — це власна торгова марка VARUS, що пропонує широкий асортимент товарів відмінної якості: м’ясні вироби та ковбаси, сири та молочні продукти, солодощі та напої, бакалія та консервація, виготовлені на спецзамовлення мережі супермаркетів. Всі товари мають високі смакові показники та складають достойну конкуренцію відомим брендам. ТМ Varto — висока якість за нижчою ціною.

Читайте також: VARUS перераховує 1 000 000 гривень на морські дрони для СБУ

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також