17 травня 2013

Успішне завершення проекту автоматизації одного з найбільших в Україні супермаркетів іграшок Planet Toys

Успішне завершення проекту автоматизації одного з найбільших в Україні супермаркетів іграшок Planet Toys
509

Компанія "Planet Toys" знаходиться на завершальному етапі процесу автоматизації, а точніше сказати процесу переходу на нову систему автоматизації бізнес-процесів від компанії GMS Service. Більш детально про GMS Office Tools кореспонденту порталу TradeMaster.UA розказав Ігор ХОЛОША, фінансовий директор ТОВ "ПЛАНЕТТОЙС".

TM: Доброго дня, Ігор! Поділіться враженнями, як проходив процес заміни програмного забезпечення?

Ігор ХОЛОША: Доброго дня! Так, справді, зараз ми завершуємо процес переходу на систему управління підприємством GMS Office Tools.

Ми відважилися на дуже сміливий крок, відкривши найбільший в Україні магазин дитячих іграшок. Раніше нічого подібного на українських теренах не було. Для ефективного і правильного функціонування найбільшого в Україні супермаркету іграшок "Planet Toys" ми об"єднали знання та досвід фахівців у галузі економіки та фінансів, менеджменту та маркетингу, дизайну і, звичайно ж, інформаційних технологій.

В супермаркеті "Planet Toys" створені найкращі умови для комфортних покупок батьків та дітей. Привітний персонал, найширший асортимент іграшок, на площі у 2000 кв.м., всесвітньо відомі бренди: Chicco, Crayola, Lego, Barbie, Hot Wheels та інші, задовольнять смаки найвибагливішого покупця.

 

...

Більш детально читайте в матеріалі: "Успішне завершення проекту автоматизації одного з найбільших в Україні супермаркетів іграшок Planet Toys"


Портал розничной и оптовой торговли TradeMaster.UA

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також