31 липня 2013

Компанія Fresh Logistics зміцнює співпрацю з компанією Dachser та приєднується до Європейської мережі продуктів харчування

Компанія Fresh Logistics зміцнює співпрацю з компанією Dachser та приєднується до Європейської мережі продуктів харчування
2106

В результаті поновлення співпраці, компанія Fresh Logistics стане другим за величиною партнером компанії  Dachser з надання логістичних послуг у галузі продовольства в рамках Європейської мережі. "Я радий, що Група Рабен поділяє наші прагнення до стандартизованих, прозорих процесів та високих стандартів якості доставки. Польща знаходиться на шостому місці в рейтингу експорту німецької харчової промисловості, а обсяги експорту продовжують зростати. Більш того, Німеччина, на сьогоднішній день є найбільшим ринком збуту для експорту польського продовольства. Отже ми маємо використати цей потенціал у сфері надання транснаціональних транспортних послуг", - говорить Альфред МІЛЛЕР, директор Dachser Food Logistics.

Завдяки налагодженій роботі Мережі вантажі з будь-якого місця у Польщі будуть доставлені до місця призначення в Німеччині впродовж двох-трьох днів.

Евальд РАБЕН, генеральний директор Групи Рабен, резюмує поновлення співпраці наступним чином: «Для Fresh Logistics можливість приєднатися до потужної мережі відкриває двері не тільки до найбільш важливих торгових партнерів в Польщі, але і до північної, західної та південної Європи. Це також дає  нові перспективи для наших клієнтів».

До складу Європейської мережі продуктів харчування входять 12 логістичних продовольчих провайдерів , що здійснюють перевезення у сегменті незаморожених продуктів. Нещодавно вони об'єдналися для того, щоб створити транспортну мережу, що охоплює території більш ніж 20 європейських країн.

«Майже половина тендерів з логістики продуктів харчування пов’язані з перевезеннями по всій Європі" - додає Альфред Міллер.

Мережа забезпечує високий рівень якості послуг для своїх клієнтів і в той самий час слідує високим внутрішнім стандартам щодо організації процесів, ведення документації та використання сучасних IT-рішень.

В результаті такої співпраці логістика продуктів харчування буде надійнішою а процеси прозорішими по всій Європі. Місія Європейської мережі полягає у досягненні рівня провідної мережі для транспортних операцій по всій Європі ", - каже Томаш OLENDEREK, директор Fresh Logistics.

 

Справка ТМ:

Група Рабен пропонує комплексні логістичні рішення зі складування, автомобільних перевезень, морського та повітряного фрахту. Має 1 000 000 м2 складських приміщень різного призначення. Представництва Групи Рабен розташовані у 10 країнах. Штат співробітників нараховує 8 000 осіб. На початок 2013 року прибуток компанії складає 1 000 000 євро.

Fresh Logistics спеціалізується у наданні комплексних логістичних послуг для свіжої продукції (що потребує дотримання температури від +2°C до +6°C протягом всього логістичного ланцюжка).



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також