11 вересня 2013

Нові інвестиції Групи Рабен в Щецині (Польща)

Нові інвестиції Групи Рабен в Щецині (Польща)
1772

6 вересня цього року відкрився новий логістичний центр компаній «Рабен Польща» та «Фреш Логістика», що знаходиться за адресою: м.Щецин, вул.Поморська 71/73.

Сума інвестицій в цей проект склала близько 11 млн. злотих.  Загалом у центрі працює близько 50 чоловік та 70 субпідрядників.

Новий логістичний центр пропонує послуги міжнародних та внутрішніх перевезень, з повним та частковим завантаженням автомобіля, послуги з перевезення свіжої продукції, що потребує дотримання температури +2 to +6 C, послуги з контрактної логістики, а також завантаження та розвантаження морських контейнерів.

 

“Група Рабен здійснює свою діяльність у 10 країнах Європи, пропонуючи широкий спектр логістичних та транспортних послуг клієнтам. Щецин вважається важливим містом на логістичній карті Польщі. Його розташування сприяє легкому процесу перевезення вантажів до наших західних сусідів, завдяки близькому доступу до основних морських та річкових портів, та робить  його ще більш привабливим з логістичної точки зору» - коментує Евальд Рабен, Президент Групи Рабен.  

 

”Мені дуже приємно, що наше місто було обране логістичним центром Групи Рабен серед інших міст. Щецин має дуже зручні з’єднання із столицями своїх сусідніх країн. Я впевнений, що найближчим часом це рішення принесе відчутні результати, як для компанії, так і для міста в цілому. Від щирого серця я хотів би привітати Правління Групи Рабен та побажати їм великих успіхів» - підсумовує Пьотр  Кжистек, мер м.Щецин.

 

Новий логістичний комплекс це:

  • Триповерхова офісна будівля загальною площею 715 кв.м,
  • Склад та крос-док загальною площею близько 3 885 кв.м,
  • Близько 7 000 кв.м території, паркувальних місць для вантажівок та розвантажувальних рамп,
  • майже 2 000 кв.м асфальтованого дорожнього покриття навпроти доків крос-доку,
  • близько 1 000 кв.м тротуару та паркувальних місць для легкових автомобілів.

 

 ”Характерною рисою Щецина є помітне зростання економічної активності, завдяки близькості до кордону з Німеччиною та Скандинавією. Саме тому розвиток логістичної діяльності є таким необхідним у цьому регіоні у сфері обслуговування вантажів із Західно-Поморського Воєводства. Багато логістичних компаній, не тільки з Польщі, але й із Західної Європи, відкривають тут свої філії, щоб надавати логістичні послуги. Проте, лише Група Рабен може похвалитися  сучасним логістичним комплексом в регіоні. Його новизна відповідає якості послуг та пропонує певні переваги для клієнтів, оскільки оптимізує процеси і забезпечує більш високий рівень безпеки товарів» - коментує Януш Аніол, Директор «Рабен Польща».

 

“Піклування про рівень задоволеності клієнтів нашими послугами – частина стратегії Групи Рабен. Новий комплекс підтверджує нашу надійну позицію на місцевому ринку, дає можливість виконувати замовлення у більш комфортних умовах згідно європейським стандартам безпеки та якості. Безумовно, це шанс для нас у сфері підвищення продуктивності та подальшого розвитку. Ми концентруємо наші сили на використанні активів від розташування, розвиненої транспортної інфраструктури в  країні та близькості до західних сусідів» - додає Яцек Войцеховські, керівник відділення в «Рабен Польща».

 

“Вже більше 10 років компанія «Фреш Логістика», що є частиною Групи Рабен, надає логістичні послуги клієнтам в Щецині та на території всього Західно-Поморського Воєводства. Відкриття відділення в Щецині є природнім наслідком нашого розвитку та подальшим кроком нашої загальної стратегії на наступні роки. Життєво важливим є також те, що нове відділення дає нам можливість бути ближче до наших клієнтів, та пропонувати їм комплексне обслуговування,що ще більш пристосоване до їх бізнес потреб» - резюмує Лукаш Хофман, Директор філії в компанії «Фреш Логістика».  

Група Рабен, із філією в Щецині підтримує місцеві підприємства малого та середнього бізнесу а також великі компанії, пропонуючи сучасні логістичні рішення.

 

Група Рабен пропонує комплексні логістичні рішення зі складування, автомобільних перевезень, морського та повітряного фрахту. Має 1 000 000 м2 складських приміщень різного призначення. Представництва Групи Рабен розташовані у 10 країнах. Більше інформації на нашому сайті: www.raben-group.com

 

Рабен Польща працює на логістичному ринку з 1991 року. Отримані в свій час досвід та позиція на ринку гарантують забезпечення комплексними логістичними послугами за найвищими стандартами. Стабільна робота мережі, де загалом працює близько 3500 чоловік, протягом багатьох років, дає можливість пропонувати повний спектр послуг, як то контрактна логістика, складування, міжнародні перевезення та національна дистрибуція, морський та повітряний фрахт а також електронна комерція.

 

FreshLogistics спеціалізується у наданні комплексних логістичних послуг для свіжої продукції (що потребує дотримання температури від +2°C до +6°C протягом всього логістичного ланцюжка). Пропонує повний спектр послуг зі складської обробки, внутрішньої та міжнародної дистрибуції свіжої продукції. На сьогодні штат співробітників складає близько 600 чоловік. Компанія пройшла сертифікацію за стандартом ISO 22000, 14001та має єдину систему менеджменту якості відповідно до ISO 9001. Більше на www.freshlogistics.com.pl

 

У разі запитань, будь ласка, звертайтесь до:

Марта Шимборська, Спеціаліст з комунікацій та КСВ  

Тел.: 61 898 82 83

E-mail: marta.szymborska@raben-group.com



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також