15 листопада 2017

Зустрічі з учасниками Ukrainian Food Expo тепер можна призначити онлайн

Зустрічі з учасниками Ukrainian Food Expo тепер можна призначити онлайн
671

На сайті міжнародної виставки продовольчої продукції Ukrainian Food Expo запрацювала спеціальна форма призначення зустрічей з учасниками. Кожен український та іноземний бізнес-відвідувач, закупівельник,  може обрати серед переліку експонентів тих, які його найбільше зацікавили,  та запланувати час і дату переговорів з ними у спеціально обладнаній Бізнес-зоні, щоб укласти свої найвигідніші контракти на Ukrainian Food Expo.  

Якщо ви бажаєте запланувати переговори з експонентами або перевірити наявність своєї компанії в переліку для призначення зустрічей, перейдіть за посиланням

СТОРІНКА ОНЛАЙН ПРИЗНАЧЕННЯ ЗУСТРІЧЕЙ

Зверніть увагу, що можливість призначати зустрічі з експонентами мають лише зареєстровані бізнес-відвідувачі. У свою чергу до переліку компаній, яким можна запропонувати зустріч, можуть потрапити лише учасники Ukrainian Food Expo зі стендом.

Нагадаємо, виставка Ukrainian Food Expo відбудеться 23-24 листопада у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2-Б, метро «Нивки») за підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO) та Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР).

FAO та ЄБРР не лише підтримують Ukrainian Food Expo, а й виступають співорганізаторами однієї з ключових подій ділової програми виставки – конгресу виробників та експортерів яловичини Ukrainian Beef Congress.

Більше про виставку – на сайті ufexpo.com.ua

З питань участі у виставці звертайтеся:

+38 050 144 86 11, ob@ukrainian-food.org
+38 067 470 82 31, ak@ukrainian-food.org  

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

ВСЕ НОВОСТИ

ВСЕ СТАТЬИ



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також