17 листопада 2017

Watsons– кращий магазин краси та здоров

Watsons– кращий магазин краси та здоров
1376

Watsons Україна стала переможцем у конкурсі «Вибір року Україна» в номінації «Магазин року краси та здоров'я». Це шостий рік поспіль, коли компанія стає лідером цієї номінації. Про це редакції TradeMaster.UA повідомили у пресс-службі компанії.

Переможців визначають в першу чергу споживачі. Для цього вони проходять анкетування, обираючи своїх фаворитів у різних категоріях. Окрім того, враховується думка Експертної ради та дані Всеукраїнського маркетингового дослідження споживчих уподобань. За словами організаторів конкурсу, ця методологія розроблена компанією Fеstivals International (США).

«Ця нагорода є для нас певним «лакмусовим папірцем», який підтверджує, що ми рухаємося у правильному напрямку, – зазначає Катерина Веремєєва, Начальник відділу корпоративних комунікацій та зв’язків із громадськістю Watsons. – Із року в рік ми змінюємося, намагаючись бути ще краще для наших клієнтів. І ми раді, що кожного року вони це відмічають і цінують. Окрім того, для нас важлива й відзнака колег та експертів ринку. Вона говорить про те, що наша Компанія – інноваційна і є показовою в своєму сегменті дрогері».

Про Watsons Україна

Watsons — найбільша роздрібна мережа торгівлі товарами для краси і здоров’я в Азії. На сьогодні мережа налічує більше ніж 4800 магазинів і понад 1400 аптек на 25 ринках Азії і Європи. До них належать континентальний Китай, Тайвань, Гонконг і Макао, Сінгапур, Таїланд, Малайзія, Філіппіни, Індонезія, а також Туреччина й Україна.

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

ВСЕ НОВОСТИ

ВСЕ СТАТЬИ



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також