15 червня 2018

ТМ «Галичина» оновила бренд і лінійку смаків

ТМ «Галичина» оновила бренд і лінійку смаків
5710

Молочна компанія «Галичина» змінила дизайн торгової марки та впроваджує нову лінійку смаків йогуртної продукції. Новинкою ребрендингу став карпатський йогурт, виготовлений на комбінації заквасок за особливою технологією. Також новими смаками поповниться і кефірна лінійка ТМ «Галичина».   Передає TradeMaster.UA  з посиланням на прес-реліз компанії.

За 20 років перебування на ринку компанія переглянула концепцію торгової марки «Галичина» відповідно до світових трендів і тенденцій у харчуванні. Лаконічний і сучасний дизайн упаковки стане ближчим для молодої аудиторії споживачів, краще розкриє цінності оновленої «Галичини», пояснюють представники молочної компанії. 

«Ми акцентуємо увагу на кефіри і йогурти, на яких формувався бренд, на яких він «виріс» і сьогодні робить перші зміни, – розповідає Оксана Андрушків, директор з маркетингу молочної компанії «Галичина». – За даними рейтингу АСNielsen, за 2017 рік питні йогурти ТМ «Галичина» зайняли позицію №2 у своїй категорії. Серед кефірів «Галичина» стала брендом №3. Згідно з даними, які ми маємо на сьогодні, торгова марка покращила свої показники за перший квартал цього року. Якщо об’єднати йогуртну і кефірну категорії, у яких ми сильні, то ми, мабуть, є лідерами в Україні».

Ребрендинг стосувався торгової марки «Галичина», та оскільки «Галичина» в брендовому портфелі займає 90%, то він торкнувся цілої компанії, пояснює Оксана Андрушків: «Складова бренду не тільки в самому зображені, а й в продукті, у всьому процесі виробництва кефірів та йогуртів. Тому все те, що зараз зроблено і змінено в бренді, знайшло своє втілення в продуктах і всьому виробничому процесі, бо в цьому задіяний весь колектив компанії».

В межах ребрендингу зміниться й лінійка смаків «Галичини». Традиційний асортимент буде розширений, а родзинкою стане йогурт без цукру, виготовлений за власною рецептурою і технологією компанії. 

«Перш за все йдеться про карпатський йогурт, який має ніжний сметанковий смак без гостроти і кислинки завдяки розробленій рецептурі наших технологів. Легку сметанкову нотку забезпечує комбінація заквасок, які вносять в особливій послідовності і при особливому температурному режимі. Питний карпатський йогурт можна буде споживати як індивідуально, так і в сімейному форматі, залежно від об’єму упаковки. Густий – можна додавати до фруктів, ягід, а також у салати та різноманітні страви», – розповідає Оксана Андрушків.

ТМ «Галичина» також працює над розширенням лінійки густих йогуртів та кефірів, які згодом з’являться на продуктових полицях.    

«Ми маємо дуже цікаві плани щодо розширення йогуртно-кефірної лінійки. Для покращення смаку ми збільшили кількість фруктового наповнювача та зменшили відсоток цукру. Якщо говорити про кефірну категорію, то вона невдовзі буде також доповнена різними новинками», – анонсує Оксана Андрушків.

Довідка ТМ:

Молочна компанія «Галичина» — одне з найбільших молочних підприємств в Україні, розташоване на Львівщині. Компанія заснована у 1998 році. На сьогодні є одним з лідерів- виробників продуктів кисломолочної лінійки та один з найбільших виробників йогуртів в Україні. Її продукцію можна придбати у всіх регіонах України.

87% сировини підприємство отримує з фермерських господарств, що забезпечує високий вміст білка, якісні показники молока та виготовленої продукції.

40% молока є із Карпатського краю, а саме з Івано-Франківської та Львівської областей. Решта із Волинської, Тернопільської, Черкаської, Хмельницької, Вінницької областей.

Завод молочної компанії «Галичина» оснащений сучасним європейським обладнанням: Tetra Pak (Швеція), ALFA LAVAL (Швеція), GЕА (Німеччина), Оbrам (Польща), ТEWES-BIS (Польща), ТEWES-KLIMA (Польща).

Читайте также: В Украине необходимо ввести маркировку продукции в соответствии с требованиями ЕС

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також