13 серпня 2018

ICC Ukraine - провідна Асоціація у сегменті міжнародного співробітництва

ICC Ukraine - провідна Асоціація у сегменті міжнародного співробітництва
1504

Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine об’єднує провідні світові компанії та працює для розбудови глобального економічного простору, сприятливого для розвитку торгівлі, інвестицій, та взаємовигідного ділового співробітництва для всіх учасників глобального бізнесу, влади та світової  спільноти. – заявляє Президент ICC Ukraine, Голова Громадської ради при МЗС України Володимир Щелкунов. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Діяльність ICC Ukraine спрямована на створення надійних, довгострокових партнерських умов із мережею Національних комітетів МТП у 93 країнах світу з метою забезпечення національному бізнесу практичної можливості підвищувати свою конкурентоспроможність, відповідно до міжнародних стандартів та найкращих світових практик, на внутрішньому і міжнародному ринках.

Провідна Асоціація у сегменті міжнародного співробітництва надає комплексну фахову допомогу національним підприємствам через:

  • експертні консультації та діалог: «влада-бізнес».
  • участь  у роботі 12 Комісій та Робочих групах ICC.
  • представництво і головування у Громадських Радах при провідних міністерствах та відомствах України з метою сприяння   створенню  умов ведення  бізнесу через діалог між представниками бізнесу та влади.
  • Публікації ICC –професійні видання для банкірів та фахівців зовнішньоекономічної діяльності.
  • Верифікацію документів при здійсненні експортно-імпортних операцій – підтвердження документів на автентичність відповідно до двосторонніх угод.
  • «BASCAP» – «бізнес проти контрафактної продукції та піратства» – захист прав інтелектуальної власності.
  • Бюро протидії комерційним злочинам та корупції – перевірка та підтвердження надійності бізнес-партнерів.
  • Міжнародний арбітражний суд при МТП як ефективний інструмент захисту інтересів національних товаровиробників у  провідній міжнародній арбітражній установі.

Провідні фахівці ICC вважають міжнародну транспортну виставку TransUkraineKyiv незамінним інструментом комунікації при веденні зовнішньоекономічної діяльності. В даний час Асоціація проводить підготовку до участі у заході.

Дізнатись більше про діяльністьICC Ukraine та оцінити переваги співпраці з Асоціацією ви зможете на виставці TransUkraineKyiv 2018.

Читайте также: Создавай, влюбляй, продавай - бесплатная онлайн-конференция “Content Marketing Day”

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

ЖУРНАЛ PRIVATE LABEL 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

ВИДЕО

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також