11 грудня 2018

Луцька гуртівня ПАККО відкрилась після масштабної реконструкції

Луцька гуртівня ПАККО відкрилась після масштабної реконструкції
5893

Найбільшу гуртівню Луцька, що розташована за адресою вул. Ковельська, 68, відкрили після масштабного оновлення. Відтепер тут працюють власна пекарня, величезні м’ясний та кулінарний відділи, а також власний кондитерський цех. Нагадаємо, ПАККО на Ковельській – найбільша гуртівня міста, торгова площа якої складає 1200 м.кв. Магазин працює з 2007 року. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Як розповів заступник генерального директора з технічно-інвестиційної діяльності ПАККО Холдинг Василь Дудкевич, ПАККО у Луцьку – перша гуртівня мережі, де провели реконструкцію та відкрили нові відділи. У стратегічних планах компанії оновити значну частину своїх магазинів, а також відкривати нові торгові заклади у форматі «Вопак експрес».

У ПАККО запрацювала власна пекарня, розташована безпосередньо у торговому залі, тож вся продукція готується та випікається на очах у гостей магазину. Тепер покупці магазину мають можливість придбати найсвіжішу випічку, хліби, заготовки з тіста та печиво власного виробництва.

У гуртівні також облаштували величезний холодильний острів, де розташувалися м’ясний відділ зі різними сортами свіжого м’яса та м’ясними і ковбасними заготовками, відділ кулінарії, де можна придбати готові салати, другі страви, гарніри та делікатеси на будь-який смак і гаманець, великий відділ з найрізноманітнішими сирами, хамоном, м’ясними виробами.

Оригінальні та смачні торти, тістечка, рулети - все це відтепер для солодких ласунів у кондитерській вітрині ПАККО.

Також у магазині облаштована каса самообслуговування, що дозволяє швидко та доступно , не стоячи у черзі, придбати товари та розрахуватися карткою. Для покупців також працюють сім звичайних кас.

З відкриттям нових відділів у гуртівні створено понад два десятки нових робочих місць.

У ПАККО діють гуртові знижки та унікальна програма лояльності, що дозволяє покупцям накопичувати бонуси та економити на наступних покупках.

Читайте также: Стало известно, из каких стран украинцы заказывают больше всего товаров 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також