10 квітня 2019

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» у Львові на один день відмовився від поліетилену

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» у Львові на один день відмовився від поліетилену
1560

Обидва ТЦ METRO у Львові долучилися до міської просвітницької кампанії "Без поліетилену". Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Протягом 9 квітня на всіх касах в ТЦ METRO у Львові можна придбати багаторазову господарську сумку за ціною поліетиленового пакета, а у відділах вагових товарів всі безкоштовні поліетиленові пакети-майки вилучено з вільного доступу, натомість клієнтам пропонується альтернатива – багаторазова торбинка. Окрім цього, у відділах випічки, хліба та вагових цукерок всі поліетиленові пакети замінили на паперові, а також клієнтам пропонували щипці замість одноразових рукавичок.

"Зменшення обсягів використання пластику – одне з ключових стратегічних завдань METRO AG, яке обов’язкове до виконання у кожній країні присутності компанії включно з Україною. І «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» вже робить конкретні кроки в цьому напрямку, – коментує Олеся Оленицька, Директор з питань співробітництва з органами державної влади та зв’язків з громадськістю «МЕТРО Кеш енд Кері Україна». – Ми розуміємо і приймаємо всю відповідальність перед світовою спільнотою за вплив, який чинить щоденне використання пластику на екологію планети, саме тому, ми з радістю долучилися до ініціативи #БезПоліетилену організації «Zero Waste Львів» та Львівської міської ради, адже це – ще одна можливість для нас наголосити нашим клієнтам про важливість збереження нашої планети».

Зазначимо, що одним із основних елементів реалізації стратегії сталого розвитку METRO є пілотний проект із сортування та вторинної переробки відходів, який було започатковано у всіх Київських ТЦ та Офісі компанії у квітні 2018 року.

Читайте також: Более 80% социальных продуктов в Украине подорожали

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

  

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також