27 травня 2019

Автоматизація роботи та Логістика 4.0 на практиці

Автоматизація роботи та Логістика 4.0 на практиці
1493

Новий вимір управління транспортом. Автоматизація роботи та логістика 4.0 на практиці – під цим гаслом представники групи Trans.eu організували зустріч з лідерами транснаціональних і українських виробничих, дистриб’юторських компаній в готелі "Рів’єра Хаус" м. Києва. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії. 

Під час зустрічі обговорювались виклики та потреби українського бізнесу. Ольга Вензловська, яка тривалий час співпрацювала з національними компаніями, розповідала про те, як нові рішення, наявні у Платформі Trans.eu, можуть допомогти в кращій організації доставки вантажів.
Серед гостей були представники лідерів таких галузей як: харчова, енергетична, агро, гірничодобувна, чорної металургії, FMCG, агротрейдингу та інших.
Під час презентації було поставлено багато запитань щодо ринкової ситуації та технологічних рішень, які дозволяють швидко здійснити пошук надійних контрагентів для співпраці. Учасники також цікавились, як працюють алгоритми, які автоматично підбирають вільний транспорт і вантаж.
Зустріч показала, що вантажовідправники відкриті до інновацій. Вони підтвердили, що їм потрібні сучасні ІТ-інструменти, які дозволяють здійснювати моніторинг вантажу 24 год на добу і знати актуальні ціни, що пропонуються в даний момент на ринку.
Вони шукають нові рішення, які можуть знизити операційні витрати на організацію логістики та зміцнити їх конкурентну позицію на ринку.
Ми дуже задоволені першою зустріччю, яка показала нам, що Платформа Trans.eu – це продукт, який викликає великий інтерес серед міжнародних компаній.
У наступні місяці планується проведення подальших конференцій, цього разу для експедиторів і перевізників. Ми хочемо, щоб вони також побачили інструменти, які дозволять їм більш ефективно управляти своїми компаніями та заявками онлайн, без email, таблиць Excel та телефонних розмов.
За деталями звертайтесь до нас :
Ольга Вензловська
Керівник з регіонального розвитку
+380 322 472 448
ovenzlovska@trans.eu

Читайте также: 30-31 мая, Всеукраинский день логиста, спикер - Екатерина Малышева

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також