07 червня 2019

Лінія магазинів EVA запустила проект виїзної торгівлі для маленьких поселень

Лінія магазинів EVA запустила проект виїзної торгівлі для маленьких поселень
1778

Національна мережа Лінія магазинів EVA запустила проект виїзної торгівлі «Автолавка»Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Вантажні автомобілі з асортиментом товарів EVA приїжджають до невеликих віддалених поселень один чи два рази на тиждень. Всередині «Автолавки» облаштовано 21 торговельний стелаж, вбудовані системи кондиціонування та опалення, відеоспостереження та охорони, розташовано робоче місце касира. 

Усі покупці мають змогу скористатися терміналом для безготівкового розрахунку та програмою лояльності. «Магазини на колесах» EVA обслуговують близько 15 маленьких населених пунктів Дніпропетровської області на місяць. Наразі проект працює у тестовому режимі.

«Проект «Автолавка» було задумано, щоб допомогти мешканцям маленьких поселень. Так часто стається, коли щось необхідне у господарстві раптово закінчується, а до найближчого міста їхати довго. Завдяки «Автолавці» покупці з віддалених куточків України вчасно можуть зробити вигідні придбання у мережі EVA», коментує Анна Гришина, директорка по маркетингу Лінії магазинів EVA.

Читайте також: В магазинах Nike появятся манекены больших размеров

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також