02 жовтня 2019

«Пчелка» відкриється у Києві на Закревського.

«Пчелка» відкриється у Києві на Закревського.
2168

10 жовтня о 13:00 відкриття нового магазину «Пчелка маркет» на Закревського, 47. Кожне відкриття – це свято, яке завжди з подарунками! Тому на Троєщині покупців традиційно чекають акційні знижки, розіграш подарункового сертифікату на 1000 грн та безліч цікавих сюрпризів, повідомляє TradeMaster.UA.

Загальна площа торгового об’єкту - 572 м², торговий зал займає 330 м², є 4 каси. «Пчелка маркет» цілодобово буде надавати покупцям свіжі продукти харчування та товари першої необхідності. Маркет запропонує понад 10 000 найменувань - всі важливі товари різного виду для щоденного використання. В магазині буде представлена продукції власного виробництва – випічка, кондитерські вироби та м'ясо, що дозволить запропонувати покупцям привабливі ціни та свіжість продукції. У тому числі буде - товари власної ТМ «COTAr». Також у маркеті працюватиме затишний кафетерій, де можна буде випити кави і замовити смачну піцу. Поспілкуватися з друзями чи колегами у комфортній та приємній атмосфері.

Станом на жовтень 2019 року працює 26 магазинів «Пчелка маркет», які розташовані в Києві та містах-супутниках.  Одним з головних завдань компанії є створення комфортних маркетів біля дому з оптимальним асортиментом товарів за доступними цінами.

Читайте також: Zara открыла онлайн-магазин в Украине

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також