27 грудня 2019

«Арсен» продовжує рестайлінг мережі та відкриває оновлений супермаркет в Івано-Франківську

«Арсен» продовжує рестайлінг мережі та відкриває оновлений супермаркет в Івано-Франківську
3272

25 грудня в Івано-Франківську відбулося урочисте відкриття оновленого супермаркету мережі «Арсен». Магазин зустрів покупців сучасним інтер’єром, цікавими дизайнерськими та технічними рішеннями, а ще вражаючим асортиментом, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

«Арсен» змінився кардинально! Як і у випадку з новим супермаркетом мережі, який нещодавно запрацював у Львові, команда рітейлу створила дуже зручний та сучасний магазин. На понад 2500 кв.м. розташувались величезні м’ясний і рибний відділи, кулінарія з грилем, випічка власного виробництва, зона свіжих овочів та фруктів, зокрема й дуже екзотичних.

Фішкою оновленого «Арсену» в Івано-Франківськустала власна міні-піцерія з професійним обладнанням та піччю. Тісто й соус для неї готують самостійно з найкращих свіжих продуктів. Тож відтепер тут можна придбати гарячу та свіжу піцу, наприклад усім відому карбонара, 4 сири чи франческо.

Крім продуктів харчування, в рази збільшилась й кількість товарів непродовольчої групи, зокрема дитячих іграшок, косметики та побутової хімії. Асортимент приємно здивує своєю різноманітністю навіть самих вибагливих покупців.

«У 2019 році ми розпочали рестайлінг мережі «Арсен». І результатом наполегливої роботи вже стали два магазини в абсолютно новій концепції зі зміненим логотипом, оновленим фірмовим стилем та дизайном, - розповідає власник мережі, генеральний директор групи компаній «Євротек» Михайло Весельський. – Так у серпні свої двері відчинив супермаркет у центрі Львова, а днями, 25 грудня, ми урочисто відкрили оновлений «Арсен» в одному із найбільших торгових центрів Івано-Франківська. І зараз не збавляємо обертів та вже плануємо рестайлінг усіх діючих, та відкриття декількох нових супермаркетів».

Читайте також: В Украине появились магазины нового формата EVA Beauty Lab

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також