17 березня 2020

Зміни в роботі ТРЦ Dream Town під час карантину

Зміни в роботі ТРЦ Dream Town під час карантину
1591

16 березня Київська міська державна адміністрація повідомила про посилення обмежувальних заходів, пов’язаних з упередженням розповсюдження коронавірусу. Серед обмежень — тимчасове припинення роботи торговельних центрів. Відповідно до розпорядження, ТРЦ Dream Town закриває більшість магазинів, у звичному режимі продовжать роботу лише аптеки і супермаркети «Сільпо», повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

«Розпорядження КМДА починає діяти 17 березня з 00:00. Але закрити такий великий об’єкт, як ТРЦ Dream Town — справа не п’яти хвилин. Необхідно опломбувати усі магазини, щоб забезпечити збереження товарів і майна. Тому ми вирішили розпочати процес закриття магазинів сьогодні, 16 березня, з 13:00. Першими закриваються невеличкі крамнички, які можуть це зробити найшвидше», — розповів керуючий директор ТРЦ Dream Town Роман Ємець.

Наразі невідомо, як довго триватиме карантин. «Попередньо ми закриваємось до 3 квітня, саме ця дата була вказана у попередньому розпорядженні міської влади про карантин. Але будемо слідкувати за ситуацією і наступними рекомендаціями КМДА», — додав Ємець. 

  • У першій частині ТРЦ Dream Town (Оболонський проспект, 1Б) працює лише супермаркет «Сільпо». Вхід до нього — з боку метро «Мінська».
  • У другій частині Dream Town (Оболонський проспект, 21) працює: супермаркет «Сільпо», магазин «Сирне королівство» та аптека «Біла ромашка». Вхід — з боку метро «Героїв Дніпра».

Команда Dream Town закликає усіх не панікувати, регулярно мити руки та дотримуватись базових правил гігієни. А у разі поганого самопочуття — одразу звертатися до лікаря.

Читайте також: Смарагдовий «Сільпо» у стилі казки «Чарівник країни Оз» відкрився у блоці А ТРЦ Dream Town

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також