20 березня 2020

Мережа магазинів КОЛО знижує ціни на низку товарів на період карантину

Мережа магазинів КОЛО знижує ціни на низку товарів на період карантину
1473

Український ритейлер оголосив про зниження цін на деякі товари з метою допомогти покупцям пережити нелегкий період карантину, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Наша країна та весь світ у цілому переживає зараз непрості часи. Збереження життя та здоров’я людей від вірусу, який охопив всю планету, - наразі найголовніше. І карантин – це вимушена міра. Саме в такий час як ніколи потрібно надавати допомогу тим, хто її потребує. Адже тільки підтримуючи один одного можна стати сильніше.

Наша компанія, яка активно розвиває мережу продуктових магазинів КОЛО формату «біля дому», хоче підтримати громадян у цей непростий для кожного час. Зокрема, беручи безпосередню участь в забезпеченні необхідними засобами індивідуального захисту лікарень та соціальних центрів, від роботи яких залежить життя людей.

Ми також не можемо не реагувати на безпідставне підвищення цін на медичні маски, антисептики та товари першої необхідності. Саме тому наша компанія прийняла рішення знизити ціни на ряд товарів в усіх магазинах мережі КОЛО.

З 20 березня і на час дії карантину (до 3 квітня) в усіх 119 магазинах мережі наші покупці зможуть придбати молочні продукти за зниженими цінами, а ми, в свою чергу, докладемо усіх зусиль, щоб забезпечити постійну наявність цих товарів в наших магазинах. 

Список товарів, на які буде діяти спеціальна ціна в магазинах КОЛО на період карантину.

  • Молоко ТМ Простоквашино, Яготинське, Слов’яночка, Галичина
  • Сметана Простоквашино, Яготинське, Галичина,
  • Кефір ТМ Простоквашино, Яготинське
  • Ряжанка ТМ Яготинське
  • Сир кисломолочний ТМ Простоквашино, Галичина
  • Масло ТМ Галичина

І список буде ще поповнюватися. На ці товари ми робимо майже нульову націнку. Тобто з їх продажу мережа КОЛО не отримуватиме прибутку. В цьому і полягає наша соціальна місія та відповідальність перед українцями.

Наполегливо рекомендуємо дотримуватись порад лікарів та за можливості залишатися вдома. А наша мережа подбає, щоб бути поруч та забезпечувати вас усіма необхідними продуктами у кроковій доступності від вашого дому.

Читайте також: Мережа КОЛО подолала поріг товарообороту в 1 млрд гривень

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також