26 березня 2020

Корпорація «АТБ» надала 100 млн. грн. для реалізації проекту з адресної допомоги вразливим верствам населення

Корпорація «АТБ» надала 100 млн. грн. для реалізації проекту з адресної допомоги вразливим верствам населення
1554

Корпорація «АТБ» надала 100 млн. грн на фінансування ініційованого компанією спільного з Міністерством соціальної політики України проекту з адресної допомоги вразливим верствам населення у вигляді продуктових наборів і товарів повсякденного споживання, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

«Корпорація АТБ врегулювала із Мінсоцполітики всі питання, що стосуються надання адресної допомоги. Наразі Міністерство та його регіональні підрозділи уточнюють персоналізовані списки отримувачів допомоги, а також остаточно погоджують склад і перелік позицій у продуктових наборах», — повідомив Борис Марков, голова ради директорів та генеральний директор корпорації АТБ.

Проект у період карантину у зв’язку із коронавірусною інфекцією COVID-19 буде реалізовано спільно з обласними та Київською міською державними адміністраціями.

«В умовах глобальної економічної кризи та поширення коронавірусної інфекції надзвичайно важливим є те, що влада та бізнес об’єднують свої зусилля в підтримці вразливих категорій населення», — прокоментувала ініціативу АТБ Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, а також закликала інших соціально відповідальних представників бізнесу допомогти людям, які за нинішніх обставин найбільше потребують підтримки.

Читайте також: Магазини мережі «АТБ» не змінюватимуть звичний графік роботи

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також