08 квітня 2020

КОДА та «Епіцентр» домовились про співпрацю в протидії коронавірусу в області

КОДА та «Епіцентр» домовились про співпрацю в протидії коронавірусу в області
1345

Київська обласна державна адміністрація залучає соціально відповідальний бізнес для спільної боротьби з розповсюдженням СОVID-19. Зокрема, компанія «Епіцентр» зголосилася допомогти в забезпеченні апаратами для штучної вентиляції легень закладів охорони здоров’я області, які прийматимуть хворих на корона вірус, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

З початком розповсюдження вірусу, група компаній «Епіцентр» відгукнулась на ініціативу президента та створила оперативний штаб для протидії коронавірусу. На потреби країни в боротьбі з хворобою компанія виділила 150 млн грн. На них закуплене медичне обладнання, засоби захисту для медиків та 150 апаратів ШВЛ, які життєво необхідні при важких стадіях COVID‑19.

«Першочергове завдання керівництва області - підготувати медичні заклади до спалаху хвороби та забезпечити лікарів необхідним обладнанням та засобами захисту. КОДА провела закупку медичного оснащення та паралельно звернулася до небайдужого бізнесу. Наразі однією з компаній, яка висловила готовність надати допомогу Київщині стала мережа «Епіцентр». Ми сподіваємось, що й інші підприємці області не залишаються байдужими», - зазначив тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

В «Епіцентрі» наголосили, що готові надавати допомогу області в період епідемії та сприяти відновленню її економічного потенціалу після закінчення карантину.

Група компаній «Епіцентр», як один з найбільших інвесторів та платників податків у  регіоні, цього року запускає низку виробничих потужностей. Це дозволить створити нові робочі місця та забезпечить надходження в бюджет області.

«Київська область сьогодні готується прийняти удар вірусу, тому наше завдання, як стратегічного інвестора – компанії, що багато років працює на Київщині, допомогти їй впоратися з цим викликом. Водночас ми розуміємо, що після закінчення карантину на нас чекають нові виклики – економічні. Отже вже сьогодні ми з керівництвом області думаємо над шляхами подолання економічної кризи», - говорить генеральний директор ТОВ «Епіцентр К» Петро Михайлишин.

У компанії зазначили, що протягом 2020 спрямують інвестиції на розвиток сучасної логістичної інфраструктури та запуск виробничих потужностей в області, зокрема добудову заводу з виробництва керамічної плитки в смт. Калинівка, будівництво сучасного фулфілмент-центру та запуск елеватора в с. Іванівка.

Читайте також: «Епіцентр» передав лікарням Хмельниччини чергову партію обладнання для боротьби з коронавірусом

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також