29 квітня 2020

WOG встановлює на АЗК обладнання для заливу склоочисної рідини

WOG встановлює на АЗК обладнання для заливу склоочисної рідини
1639

Компанія WOG одна з перших в Україні встановила інноваційне, зручне у використанні та екологічне рішення для заливу склоочисної рідини. Обладнання працює на столичному АЗК, розташованому по вул. Стеценка, 21, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Встановлені колонки – це сучасне екологічне рішення для заливу склоочисної рідини для всіх автозаправок і водіїв, яким потрібний простий і зручний спосіб поповнення рідини склоочисника. Це більш екологічне рішення, оскільки воно допомагає значно скоротити кількість пластикової упаковки, а для його роботи потрібне джерело напруги всього 24В.

«WOG дбає про навколишнє середовище та прагне скоротити забруднення нашої планети. За підрахунками експертів, якщо обладнання автоматичного розливу рідини буде встановлене на 15% АЗК в Європі, це дозволить скоротити кількість необхідної пластикової упаковки для рідини склоочисника на 500 тон в рік. Тобто, наша планета стане чистішою рівно на 500 тон пластику. Окрім того, ця послуга дуже зручна для споживача. Адже відпадає необхідність возити з собою тару з рідиною, а на заправці можна залити необхідну кількість склоочисника. Ми плануємо розвивати цей проект і закликаємо всі АЗК України слідувати нашому прикладу», – говорить Павло Шибаєв, директор дирекції з управління магазинами мережі WOG.

На АЗК WOG автовласники можуть залити літній склоочисник за ціною 25 грн за літр рідини.

Читайте також: На заправках мережі WOG з'явились поштомати

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також