06 листопада 2020

Найсолодший «Сільпо» відкрився в Житомирі

Найсолодший «Сільпо» відкрився в Житомирі
2232

Перший дизайнерський супермаркет «Сільпо» відкрився в Житомирі на вул. Михайла Грушевського, 5. «Сільпо» Candy Shop — це 1701,4 квадратних метра солодкого світу ласощів, про що однозначно натякає пончик прямо на вході. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Ніжні зефірчики, карамельки й ріжки з морозивом у декорі зроблять ваш день солодким аж до марципанчиків. Якщо у вас вистачить сили волі відірвати очі від смаколиків «Власної кондитерської» — погляньте вгору. Під стелею -  полунички в шоколаді, пралінове оглядове колесо і мімішні єдиноріжки на веселці з пастилок над хмаринками солодкої вати. А якщо о 08:00 почати дивитися на рухомі інсталяції з желейних ведмедиків і різнокольорових льодяників, то можна зачаруватися аж до закриття о 22:00.

«У місті солодощів ми не могли відкрити ніякий інший «Сільпо», тільки Candy Shop. Ми згадали всі легендарні цукерки — «Білочку», «Рачків», «Метеор», «Пташине молоко» — а потім наші художники переосмислили їх і створили особливі солодкі ілюстрації в торговому залі. Звичайно, цим ми не обмежилися й додали інші класичні й сучасні солодощі до декору. Так у нас з’явився найсолодший супермаркет у всій країні», — розповідає Катерина Огуряєва, директор з маркетингу мережі «Сільпо».

Читайте також: Об’єднуючи Україну: між Одесою і Львовом відкрили телевікно

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також