24 листопада 2020

Агентство США з міжнародного розвитку і Фундація Дім Рональда Макдональда стають партнерами задля розвитку медичного обслуговування дітей і родин в Україні

Агентство США з міжнародного розвитку і Фундація Дім Рональда Макдональда стають партнерами задля розвитку медичного обслуговування дітей і родин в Україні
980

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) і Фундація Дім Рональда Макдональда оголосили про чотирирічну програму партнерства на суму 12 млн дол. США. Метою партнерства є підтримка розвитку сімейно-орієнтованого підходу до лікування дітей в Україні. USAID надасть 6 млн дол. США на розширення діяльності Фундації Дім Рональда Макдональда в Україні і допомоги, яку вона надає сім’ям і громадам. Фундація Дім Рональда Макдональда залучить додаткові 6 млн дол. США у вигляді прямої фінансової та нефінансової допомоги від приватних благодійників, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Це перша співпраця між Фундацією Дім Рональда Макдональда та USAID. Вона покликана підвищити знання та розуміння важливості принципів сімейно-орієнтованого медичного догляду в системі охорони здоров’я Україні. Це також дозволить Фундації збільшити підтримку родин, діти яких перебувають на лікуванні, і заощадити їм десятки мільйонів гривень на харчуванні та проживанні. Крім цього, партнерство створить можливості для залучення громади через нову волонтерську програму, яку розвиватиме Фундація Дім Рональда Макдональда в Україні.

«Сімейно-орієнтований підхід критично важливий у медичному догляді за дітьми, особливо у важких медичних станах, — розповідає Келлі Долан, директор з маркетингу і розвитку Фундації Дім Рональда Макдональда. — Завдяки такому значному внеску від Агентства США з міжнародного розвитку родини маленьких пацієнтів в Україні зможуть взаємодіяти з лікарями як одна команда й ухвалювати виважені рішення щодо лікування своїх дітей і медичного догляду за ними».

Серед ініціатив, які впроваджуватиме Фундація Дім Рональда Макдональда в Україні, — національна освітня програма для медичної спільноти, спрямована на розвиток системи охорони здоров’я України. Ця програма зосереджена на просуванні принципів сімейно-орієнтованого медичного обслуговування, які передбачають, що до лікування дитини слід залучати всю родину, щоб вони розуміли, з якою метою лікар призначає певні ліки чи процедури, і допомагали медичному персоналу виконувати свої професійні обов’язки.

«Сполучені Штати завжди шукають шляхи, щоб поліпшувати життя, розбудовувати громади й мобілізовувати енергію та здібності наших партнерів з приватного сектору, громадянського суспільства й урядових організацій для підтримки нашої головної мети — допомогти збудувати демократичну, безпечну, успішну й здорову Україну», — зазначила Тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін.

Читайте також: МакДональдз і Фундація Дім Рональда МакДональда передають 1 000 000 грн для дитячих лікарень

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також