08 грудня 2020

«Лавка Традицій» Х Made in Ukraine: колаборація великого бізнесу і українських крафтярів

«Лавка Традицій» Х Made in Ukraine: колаборація великого бізнесу і українських крафтярів
1324

Проєкт «Лавка Традицій» започатковує новий напрям товарів у партнерстві з Made in Ukraine: у супермаркетах з’явилися корнери із крафтовими речами від маленьких українських ремісників. Відтепер з улюбленого «Сільпо» додому можна принести не тільки купу смачного, але й особливі речі для домашнього затишку, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

«Уже 9 років наша команда ретельно відбирає найкращі локальні продукти, вироблені на невеликих сімейних фермах і крафтових виробництвах, і робить так, щоб в улюбленому «Сільпо» їх можна було купити в будь-який зручний час. З кожним роком кількість і профіль виробників змінюється. Безумовно, і у нас у «Лавка Традицій» відбуваються метаморфози — ми починали з традиційних продуктів, за якими всі ходили на ринок, потім у нас з'явилася комбуча, кимчи, чіпси з буряка та веганські пельмені, а тепер ще й вироби для будинку і душі, — говорить Марина Булацька, керівниця проєкту «Лавка Традіцій». — Ідея розвитку нового напряму — це органічний розвиток нашого проєкту. Ми віримо в локальне підприємництво, підтримуємо відповідальне виробництво і всіляко розвиваємо відповідальне споживання. А ще ми дружимо з проєктами, які поділяють наші цінності. Один з таких — Made in Ukraine Юлії Савостіної. Я вірю, что це нове партнерство принесе дивовижні результати і головне — ще одну радість нашим гостям».

У першій хвилі запуску беруть участь 19 виробництв. Для старту продажів партнери «Лавка Традицій» і Made in Ukraine відібрали 69 речей. Дерев’яні вироби, керамічний посуд, домашній текстиль і декор, товари для екосвідомого споживання створені і відібрані з любов’ю для гостей «Сільпо». Вощені серветки, щоб загорнути улюблений авокадо чи той самий шмат сиру з Чизарні. Багаторазові соломинки з очерету для компотів і лимонадів. Мильниця з вільхи та баночки з дерев'яними кришечками достойні замінити несамовите різнобарв'я із пластику у ванних кімнатах. Посуд із дерева та кераміки, натуральні свічки у дереві, льон для кухні, щоб створити повноцінне українське хюґе. І, звичайно, шопери, торбинки, корзинки з мотузок, щоб донести всі покупки додому. Усі товари зроблені з натуральної сировини з екологічно дружнім підходом до виробництва.

«Наш проєкт з «Лавка Традицій» — це тривала спільна підготовка, sustainable підхід, розуміння відповідальності перед аудиторією і велике бажання допомогти невеликим крафтовим та сімейним виробництвам, — говорить засновниця Made in Ukraine Юлія Савостіна. — Маючи восьмирічний досвід роботи з українським МСБ, наша команда, як ніхто інший, знає і розуміє, наскільки нелегкими зараз є часи для кожного підприємства та виробництва. І наскільки цінно та важливо для маленького бізнесу бути представленим на вітринах великої торгової мережі. Ми особисто обирали кожного виробника, який представлений на стендах. І запевняю, кожна річ – особлива, екологічна і зроблена з душею. Наприклад, на створення однієї плетеної сумки майстриня витрачає близько 40 годин роботи! Крафтове свідоме виробництво, унікальність та неповторність — цінності, які ми заклали в проєкт ще на етапі його зародження».

Наразі товари для домашнього затишку можна знайти у трьох супермаркетах «Сільпо» у Києві:

- Спортивна площа, 1 (ТРЦ Gulliver)

- проспект Степана Бандери, 36 (ТРЦ «Блокбастер»)

- Дніпровська набережна, 12 (ТРЦ River Mall)

Наступного року «Лавка Традицій» з Made in Ukraine запропонують товари для домашнього затишку у більшій кількості супермаркетів «Сільпо» по всій Україні. У планах також розширювати і адаптувати асортимент у різних регіонах, а також вводити сезонні та ексклюзивні, вироблені спеціально для проєкту, товари.

Читайте також: «Сільпо» гірський екстрим: оновлений супермаркет в Івано-Франківську

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також