16 грудня 2020

Супермаркет «Сільпо» у стилі ар-брют відкрився у Херсоні

Супермаркет «Сільпо» у стилі ар-брют відкрився у Херсоні
1286

У херсонському ЦУМі за адресою просп. Ушакова, 49 відкрився оновлений «Сільпо» у стилі ар-брют. Цей магазин є присвятою всім митцям-аматорам, чий геній ще має відкритися світу. Натхненням для його появи стала творчість художниці Поліни Райко з Херсонщини, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

На 1336 кв. метрах дизайн магазину увібрав у себе кольори степу і контрастні тіні південного сонця. Артоб’єкти велетенських птахів і риб символізують надію і любов, які є в душі кожної людини. Інсталяції у вітринах ніби народжені в обіймах напівсну в спекотну ніч: вони складають свій власний всесвіт дивовижних рослин і тварин. Візерунки на стінах за мотивами південної флори розписані вручну.

 «Нам подобається привносити різнопланову естетику в міські пейзажі. Супермаркет не має бути тільки утилітарною спорудою, тому ми щоразу прагнемо додати сенсів у дизайн кожного магазину. Відтак досвід купівлі стає смачним на різних рівнях сприйняття і додає радості в житті», — розповідає Катерина Огуряєва, директорка з маркетингу «Сільпо».

Розробка візуального втілення концепції відбувалася за участі представників Благодійного фонду імені Поліни Райко, чиї консультації були неоціненними для натхнення художників проєкту. Своїми думками поділився один з ілюстраторів: «Херсонщина — непростий за характером край, контрастний, яскравий. Це хотілося показати в ілюстраціях: постійна боротьба квітучого, життєрадісного півдня з усім лячним, що ховається в темній, бездонній тіні, яку відкидає все живе у найбільш сонячний день. Щоб розповісти про природу півдня України, потрібно лише заплющити очі, забути всі умовності, подвійні значення, контексти, судження і чужі думки. А коли відкрити – немов народитися знову, по-дитячому дивитися на квітку і бачити лише квітку».

Дух контрастної і щедрої Херсонщини відображено не тільки в декорі, а й в асортименті. В оновленому «Сільпо» Гості можуть замовити від послуг флориста до відкриття живих устриць. У кафетерії на вибір є і китайські, і українські страви, навіть піца й шаурма.

У рибному відділі можна вибрати чорну та червону ікру, морепродукти на льоду, балики та червону рибу або замовити копчення. Серед інших смаколиків у цьому «Сільпо» є оливковий бар та велика зона з продуктами «Лавка традицій», бутик з хамоном і послугами кортадора та страви з грилю, де можна замовити шашлик. Не обійдеться й без легендарної пекарні — крім випікання хліба в подовій печі, тут готують ще й пироги.

Щодо особливих побажань — якщо буде недостатньо вибору солодощів, то «Власна кондитерська» може здивувати ексклюзивними цукерками від міжнародних шоколатьє або ж прийняти індивідуальне замовлення.

До супермаркету можна зайти і просто, щоб рефлексувати за філіжанкою фільтр-кави у FEEL__trd. Усе відкрито з 08:00 до 23:00 щодня.

Втім, «Сільпо» не тільки надихається яскравим херсонським краєм, а й турбується про нього. У магазині замість поліетиленових пакетів є екопакети з крохмалю, які можна компостувати. А ще співробітники сортують вторсировину, а на території встановлено баки для роздільного збору сміття. 

Читайте також: Купуй, грай, повертай. Іграшки в інтернет магазині COMFY

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також