18 грудня 2020

У Первомайську та Калуші відкриваються торгові центри «Епіцентр» оптимального формату

У Первомайську та Калуші відкриваються торгові центри «Епіцентр» оптимального формату
1409

Два нових торговельних центри відкриє компанія «Епіцентр К» до кінця 2020 року – у Миколаївській та Івано-Франківській областях, повідомляє TradeMaster.UA.

19 грудня у Первомайську (вул. Достоєвського, 2Б/2) та 26 грудня в Калуші (вул. Хіміків, 17) запрацюють торговельні центри «Епіцентр» «оптимального формату» площею 5430 кв. м.

За розміром й асортиментом нові ТЦ «Епіцентр» стануть найбільшими торговельними центрами в цих містах. Під одним дахом тут можна буде придбати всі необхідні товари – продукти харчування та напої, побутову техніку та електроніку, ліки та засоби індивідуального захисту, дитячі товари, меблі, товари для оздоблення оселі,  покриття для підлоги, автотовари, сантехніку, інструменти та будматеріали.

Протягом 2020 року компанія «Епіцентр» відкрила 7 нових торговельних центрів в Україні: в Житомирі, Вінниці, Запоріжжі, Долині, Калуші, Мелітополі та  Первомайську. Чотири з них – оптимального формату (площа від 4800 до 5500 кв. м): два розташовані на Івано-Франківщині, по одному – у Запорізькій та Миколаївській областях.

«Наша стратегія – максимально наблизити до українських покупців, які проживають у невеликих містах, широкий вибір товарів та якісне обслуговування. Тому будемо продовжувати масштабувати і розвивати цей проєкт також в наступному році. Крім того, ми оперативно реагуємо на глобальні зміні моделі поведінки споживачів – стаємо все більше омніканальними, об’єднуючи офлайн (наші стаціонарні торгові центри) та онлайн (центри видачі замовлень з сервісу epicentrk.ua) з можливістю адресної доставки товарів покупцям», - зазначає заступник генерального директора компанії «Епіцентр К», директор з роздрібної торгівлі Володимир Гончаров. 

У нових торговельних центрах «Епіцентр» у Первомайську та Калуші працюватимуть сучасні центри видачі онлайн-замовлень з автоматизацією процесів, адресною системою зберігання, комфортною зоною очікування, онлайн-вітринами та дитячим куточком, які наближують місцевих споживачів до майже 1,5-мільйонного асортименту товарів з різних категорій на сайті epicentrk.ua.

У дні відкриття в Первомайську (19-20 грудня) та Калуші (26-27 грудня) на покупців чекатиме багато цікавих акцій. Перші 300 покупців в нових ТЦ «Епіцентр», які придбають товари на суму від 1500 грн, гарантовано отримають цінні подарунки в рамках акції «Святкові дарунки» (товари для дому та відпочинку, побутову техніку тощо).

Ще 100 000 гривень подарунковими сертифікатами зможуть виграти покупці, які зроблять покупки на суму від 1500 грн і зареєструють свої чеки згідно правил цієї акції. Вибір переможців відбудеться онлайн.

У ТЦ «Епіцентр» Первомайська, як во всій мережі,  з 17 до 20  грудня додатково діятиме акція до Дня Святого Миколая:  кожен покупець за покупки з картою «Вигода» на суму від 1,5 тис грн отримає миттєвий подарунок. Серед найголовніших призів: холодильники, телевізори, мікрохвильові печі, пральні машини та багато інших новорічно-різдвяних дарунків.

Також по всій мережі торгових центрів грудень - період дії "Чесної вигоди", коли можна придбати бажані товари за надзвичайно вигідними цінами.

Читайте також: Учасники бойових дій здійснили в мережі ТЦ «Епіцентр» понад 3 500 000 покупок за програмою «Українці Разом»

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також