24 грудня 2020

WOG презентував кавовий апарат нового покоління FRANKE BS1200

WOG презентував кавовий апарат нового покоління FRANKE BS1200
1757

Мережа АЗК WOG презентувала інтерактивний кавовий апарат FRANKE SB1200, інвестувавши в обладнання нового покоління 30 тисяч євро. Завдяки сучасному устаткуванню, WOG також ввів нові позиції в меню напоїв, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Обладнання установлене на АЗК WOG у Києві на Наддніпрянському шосе, 8. 

Серед новинок, які готуються на новому апараті, – 4 види кави Cold Brew: Cold Brew, Cold Brew Infused, Cold Brew капучино, Cold Brew макіато. А також представлено два види японського зеленого подрібненого чаю – Матча класичний та Матча Лате. До складу Матча входять сильні антиоксиданти, флавоноїди, амінокислоти і фітонутрієнти, які сприяють нейтралізації дії канцерогенів, що допомагає уповільнити процеси старіння і сприяє омолодженню клітин.

Ще одна новинка від WOG – це кавові біо-зерна. Так, на новому апараті напої можна приготувати як на основі класичних кавових зерен, які представлені по всій мережі, так і з використанням органічної кави Cafе Verde від однієї з найкращих родинних кавових компаній Німеччини – J.J.Darboven. Cafe Verde може задовольнити попит на органічні продукти, так як зерна вирощуються і обсмажуються без використання штучних добрив, хімікатів, барвників, смакових добавок, а також упаковуються екологічно чистим методом.

Підтримуючи філософію дбайливого ставлення до природи, WOG пропонує клієнтам наливати холодні напої у прозорі еко-стаканчики від ТМ Vegware, які виготовлені з кукурудзяного крохмалю. Такі стакани при компостуванні за 8-12 тижнів стають добривом для рослин – компостом.

Кавовий апарат FRANKE SB1200 – це надсучасний високопродуктивний і компактний апарат з можливістю приготування широкого асортименту напоїв з різними температурними режимами. Обладнання розраховане на роботу з цілими кавовими зернами, меленою кавою, порошком, придатним для автоматичного приготування напоїв, свіжим молоком, молочними напоями, сиропами й готовими напоями.

«Принцип роботи WOG – це всебічна турбота про клієнтів, надання високоякісного сервісу в усіх напрямках. Завдяки новому обладнанню, споживач отримає ще більш якісний та швидкий сервіс, зможе насолоджуватися улюбленими напоями та познайомитися з новими смаками. Також хочу закликати клієнтів долучатися до еко-френдлі руху та обирати наші еко-стаканчики або наливати напої у свої горнята», - коментує директор дирекції громадського харчування WOG Максим Пятаков.

Читайте також: Знову дивує: WOG випустила другу зимову колекцію горнят з малюнками дітей

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також