02 лютого 2021

Фокстрот спільно з фондом Happy Paw запустили проєкт з адопції тварин з притулків

Фокстрот спільно з фондом Happy Paw запустили проєкт з адопції тварин з притулків
735

Соціальний проєкт популярної мережі електроніки «Пухнасті друзі в кожен дім» стане складовою всеукраїнської кампанії «Шукай свого в притулках» від Благодійного фонду Happy Paw, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

За даними благодійної організації Happy Paw, що опікується долею безпритульних тварин, на вулицях або в притулках перебувають таких десятки тисяч. Зазвичай, їм важко знайти турботливих господарів і це є головною проблемою, адже притулки переповнені і потребують чималих коштів на утримання чотирилапих. Підняти цю тему в суспільстві у рамках зміцнення корпоративно-соціального напрямку зголосилася мережа Фокстрот разом зі своєю бренд-героїнею лисичкою Фоксі.

«Ми переконані, що в середині кожного самотнього «пухнастика» – так ми називаємо наших підопічних –  живе стільки любові, що досить й одного дотику, щоб зарядитися нею. А щоб легко й невимушено донести ці прості істини якомога більшій аудиторії, до Happy Paw приєдналася наша лисичка Фоксі зі своєю командою. Саме вона стане провідником між безпритульними тваринками та майбутніми господарями у філософії «Пухнастики шукають людей, щоб зробити їх щасливішими», – розповіла про концепцію проєкту Наталія Ставраті, маркетинг-директор Фокстрот.

У межах проєкту «Пухнасті друзі в кожен дім» Фокстрот взяв на себе медійну підтримку на можливих інформаційних майданчиках, забезпечуватиме спонсорство в реалізації соціальних проектів фонду Happy Paw, ініціює власні соціальні кампанії з допомоги притулкам тощо.

Приміром, мережа електроніки як подарунковий партнер долучилася до Всеукраїнського конкурсу «БлагоДІЙники в дії» про залучення учнів до допомоги тваринам та гуманне ставлення до тварин у суспільстві, а також до проведення ІІІ Всеукраїнського заняття доброти у дошкільних навчальних закладах, які організовує Happy Paw в рамках власного освітнього проєкту «Біоетика».

Сама ж Наталія Ставраті у рамках проєкту фонду «Опіка» піклується про чудову собаку Верону, яка живе у притулку під Києвом. Через неможливість забрати пухнастика до себе (бо вже має одного песика і двох котів), у пошуках господарів вона щомісяця виділяє власні кошти на харчування та утримання тварини у притулку, на вихідних відвідує її, щоб погуляти та погодувати власноруч.

«Хочеться привернути увагу до нашого спільного проєкту якомога більше людей: тих, хто давно мріє про пухнастого чотирилапого друга, і тих, хто раніше ніколи й не думав про це. Я впевнена, разом ми можемо зробити так, щоб кожна тварина з притулку знайшла собі нову люблячу родину», – поділилася Наталія

У мережі Фокстрот додали, що на часі багато ініціатив щодо допомоги притулкам та їхнім підопічним. І головне: ці ідеї щиро вітають у фонді Happy Paw.

«Ми вдячні мережі Фокстрот за підтримку важливих проєктів допомоги тваринам у притулках. Впевнені, що саме спільними зусиллями можна зробити щасливими якомога більше песиків і котиків. Наша основна мета – привернення уваги до проблем безпритульних тварин в Україні, популяризація адопції чотирилапих із притулків, заохочення до піклування про них на відстані та виховання гуманної і відповідальної молоді», – прокоментувала кураторка фонду Людмила Єнжеєвська.

Читайте також: Швидкісний «Фоксаж»: Фокстрот перейменував послугу самовивозу

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також