11 лютого 2021

EKOL LOGISTICS запускає нове RO-RO сполучення між Іспанією та Туреччиною.

EKOL LOGISTICS запускає нове RO-RO сполучення між Іспанією та Туреччиною.
1091

6 лютого Ekol Logistics запустила нове інтермодальне сполучення між Туреччиною та Іспанією. Ekol Logistics залучила до співпраці одну з найбільших судових компаній у Європі, DFDS. У Туреччині компанія використовуватиме порт Ізміру -  Алсанджак, а в Іспанії порт Таррагона. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

«Ми розпочинаємо ці «оскароносні послуги» для наших іспанських клієнтів текстильного сектору. Це інтермодальне сполучення надає нашим клієнтам не тільки переваги швидкості транспорту та високого рівня якості обслуговування, але завдяки цьому сполученню ми діємо згідно з нашим головним принципом: ми пропонуємо безпечні для довкілля інтермодальні рішення ", - коментує Ахмет Мусул, голова компанії Ekol Logistics.

За допомогою цієї інтермодальної лінії Ekol Logistics економить 610 000 літрів дизельного палива та зменшує викиди CO2 на 900 000 кг щомісяця.

Як додає Сандра Латре, генеральна директорка Ekol Logistics Іспанія: "Ми запускаємо це рішення для текстильного сектору, але, звичайно, його можуть використовувати і клієнти з інших секторів".

Варто зазначити, що це дійсно швидкісне рішення - для зв’язку Іспанії з Туреччиною потрібно лише 60 годин. На початку Ro-Ro послуги працюватимуть раз на тиждень у кожному напрямку.

«Це нове сполучення дозволить оптимально з’єднати Марокко, Іспанію та Португалію з Туреччиною та Близьким Сходом. Запуск інтермодальних операцій з Іспанії до Європи перетворить цю нову схему на мультимодальні рішення, подібні до тих, що вже працюють в Трієсті та Сеті. Нові сполучення з країнами Балтії, Росією та Португалією, які ми вже впровадили - доповнять послуги Ekol Logistics та допоможуть  запропонувати ефективні прибережні сполучення для всіх наших клієнтів. Наприклад, якщо ми заберемо вантажі в Португалії у вівторок ввечері, ми зможемо доставити товари до Туреччини в понеділок, це лише 144 години». - розповів Альфіо Чєнточінкуе, генеральний директор Ekol Group Freight.

Додатково, Ekol Logistics також запускає нову лінію до Марокко. Це означає, що Марокко має нові сполучення з Європою, Туреччиною та Близьким Сходом. Ekol Іспанія - хаб для вантажів з/до Європи, а Ekol Туреччина - хаб для вантажів з/на Близький Схід. Ekol Logistics доставить товари з Туреччини в Марокко на лінії Туреччина-Іспанія-Марокко протягом 144 годин. Як частина цієї послуги, що забезпечує швидке та планове перевезення у середземноморському регіоні, товари, зібрані з усієї Туреччини до вечора суботи, доставляються в будь-яку точку Марокко до наступної п’ятниці, а товари, зібрані з Марокко до вечора вівторка, доставляються через Туреччину наступного понеділка.

Регіональна директорка Ekol Logistics у Туреччині Арзу Акйол Екіз також говорить, що Ekol зміцнює свої добре організовані міжконтинентальні логістичні рішення новими маршрутами та послугами. Вона коментує: “Ми плануємо нову реструктуризацію в Марокко, яка є країною, включеною до нашої мережі послуг. Наш перший крок - запропонувати транспортні послуги до порту Танжер-Мед в Марокко. Це допоможе нам створити значні переваги для наших клієнтів. Марокко є п'ятим найбільшим торговим партнером Туреччини в Африці. Нашими послугами Ekol Logistics сприятиме подальшому розвитку торгових відносин між нашими двома країнами. У наступні дні ми продовжимо розширювати свою мережу, пропонуючи якісні та безперебійні послуги для більшості країн. “

Відкриття нового Ro-Ro сполучення між Іспанією та Туреччиною, розширення інших сполучень між Марокко, Португалією та країнами Балтії є частиною плану Ekol Logistics щодо розвитку послуг.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також