11 лютого 2021

Пісні про кохання українських виконавців з’являться на чеках WOG

Пісні про кохання українських виконавців з’являться на чеках WOG
1124

До Дня закоханих WOG проведе ряд акцій, розіграш крутих подарунків, а також подарує своїм клієнтам яскраві емоції. Так, з 13 по 14 лютого кожен гість АЗК WOG отримає чек, на якому надруковано чуттєві рядки про кохання з пісень українських артистів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

До ініціативи WOG долучилися українські виконавці музичного видавництва «BEST MUSIC»: Злата Огнєвіч, Ivan NAVI, Роман Скорпіон, Vaha, Аркадій Войтюк, Tabakov. Саме рядки з пісень цих виконавців побачать клієнти WOG на святкових чеках.

Окрім того, компанія проведе особливий конкурс до Дня закоханих, в якому участь зможуть взяти всі охочі. За умовами конкурсу потрібно зробити чотири кроки:

1. Придбати будь-який товар на АЗК WOG з 13 по 14 лютого.

2. Сфотографувати чек з рядками пісень про кохання або прочитати їх на камеру. Найсміливіші можуть навіть наспівати куплет.

3. Фото або відео потрібно викласти на своїй сторінці Instagram у сторіс і обов’язково поставити тег @azkWOG.

4. В коментарях під конкурсним постом на сторінці АЗК WOG в Instagram написати «готово».

Вже 15 лютого за результатами конкурсу WOG з допомогою сервісу getcombot обере 14 переможців, які отримають 1402 бонуси на карту PRIDE. Щасливчики будуть оголошені в сторіс на сторінці АЗК WOG в Instagram.

«WOG турбується про клієнтів, надаючи їм якісні товари та сервіс. Ми робимо все можливе, щоб удосконалюватися та задовольняти потреби наших гостей на найвищому рівні – надаємо не просто послугу, ми даруємо емоції та усмішки. А наша акція до Дня закоханих дає можливість не тільки виграти призи, але й отримати позитивний настрій. Окрім того, ми ще й популяризуємо сучасні українські пісні. Тому закликаю всіх відвідати заправку романтичного настрою та долучитися до акції – вам точно сподобається», - говорить керівник програми лояльності Pride Ігор Григор‘єв-Іваночко.

Читайте також: WOG пропонує партнерство виробникам еко-продукції

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також