18 березня 2021

Діджитал-інструменти від METRO для зростання вашого прибутку!

Діджитал-інструменти від METRO для зростання вашого прибутку!
1558

Щодня з’являється все більше сервісів, якими можна користуватися за допомогою власного ґаджета, сидячи вдома. Для бізнесу у сфері HoReCa взаємодія з клієнтами в цифровому світі — надважлива. Адже гості звикли до зручного бронювання в один клік, до нагадувань про їхній резерв тощо.

Сьогодні власники бізнесу активно розвиваються в діджитал-світі, намагаючись запропонувати найкращий сервіс не тільки безпосередньо у своєму закладі, а й за його межами.

METRO та DISH створили діджитал-інструменти для професійних клієнтів із готельно-ресторанної сфери. Вони розроблялися, щоб ресторанний бізнес ставав упізнаванішим в інтернеті й приваблював більше клієнтів. А прибуток власників — зростав.

METRO пропонує два пакети використання діджитал-інструментів — Starter і Professional. Обидва пакети допоможуть:

· налаштувати вебсайт за лічені хвилини, що дозволить вашим постійним і потенційним гостям знайти вас у мережі;

· керувати вашим бізнесом за допомогою спеціальних налаштувань;

· створити профіль компанії в Google, щоб частіше з’являтися в пошукових системах;

· керувати бронюваннями.

Клієнти можуть оцінити можливості й функціонал запропонованих діджитал-інструментів у пакеті Starter з разовою оплатою в розмірі 1 899 грн. або ж у пакеті Professional зі щомісячним внеском у розмірі 599 грн.

Надалі щокварталу ми пропонуємо валідацію всієї бази клієнтів за результатами продажів в METRO. Після досягнення обігу в 100 000 грн. з ПДВ за квартал прийматиметься рішення про 100%-ву компенсацію вартості пакету Professional.

Почати користуватися нашими інструментами дуже легко. Власник бізнесу може просто заповнити онлайн-форму чи відразу зв’язатися зі своїм персональним менеджером в METRO. Після отримання підтвердження  згоди на подальшу роботу, контакти клієнта будуть передані до діджитал-відділу, який докладніше ознайомить його із можливостями пакету.

Усі програми передбачають доступ до онлайн-платформи, за допомогою якої можна створити власний сайт за лічені хвилини, а також підтримку на всіх етапах користування.

Так METRO створює всі умови для розвитку бізнесів і збільшення прибутку власників.

Переходьте за посиланням, заповнюйте форму й чекайте на зв’язок із персональним менеджером METRO: ​https://www.metro.ua/business/digital?itm_pm=ua:ncp:ctr:c1cn:0:0

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також