09 квітня 2021

Бонус для всіх користувачів платформи Lading.eu!

Бонус для всіх користувачів платформи Lading.eu!
1389

Новітня транспортна платформа Lading зараховує кожному новому користувачу 300 грн. на акаунт. Такий стартовий подарунок на платформі з’явився цього тижня.

Цікаво, що не оминули і всіх тих користувачів, які почали працювати на платформі раніше. На акаунти цих компаній здійснили таке ж бонусне зарахування.

«Ми зробили це, щоб допомогти будь-яким нашим користувачам активніше користуватися усіма перевагами та унікальною функціональністю новітньої транспортної платформи Lading.eu», – розповідає Андрій Федоренко, СЕО Lading LLC.

На платформі Lading працюють компанії з усіх регіонів України

Керівник компанії акцентував, що на платформі розміщено виключно актуальні Заявки на перевезення, лише від перевірених Замовників. Lading гарантує повну безпеку та конфіденційність транзакцій. Уже сотні перевізників щодня отримують замовлення на перевезення в системі. Платформа Lading.eu - це швидкість, безпечність та повна автоматизація оформлення транспортних Заявок!

«Стартовий бонус дозволить новим користувачам негайно, без жодних обмежень почати публікувати або виконувати замовлення на перевезення, - каже Андрій Федоренко. - Запрошуємо всіх учасників ринку до роботи на Lading.eu! Працюйте по-новому, працюйте без обмежень, працюйте з задоволенням!»

Читайте також: Три подарунки від транспортної платформи LADING.EU. Спробуйте!

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також