21 квітня 2021

Довершеність офсетного друку

Довершеність офсетного друку
1093

Потужність, продуктивність, рівень автоматизації ROLAND 708, нещодавно встановленої у київській Друкарні Вольф, гідні захоплення. Устаткування стало ідеальним доповненням до інноваційного технологічного парку компанії.

Друкарня Вольф працює на українському ринку з 1995 року і спеціалізується на виготовленні друкованої продукції для найрізноманітніших галузей. Маркетингові матеріали, пакування і етикетка, сувеніри та одяг — вибір продукції на wolf.ua величезний і регулярно поповнюється новинками.

Найзручніший портал дає можливість створювати всілякі замовлення всього за пару кліків. Тут можна конструювати дизайн за допомогою шаблонів, обирати ексклюзивні варіанти оздоблення, стандартні та нестандартні матеріали, переглядати макети в дво- і тривимірному форматі.

Постійний розвиток, наголос на найсучасніших технологіях і автоматизації всіх робочих процесів — важливі складові ринкової стратегії Друкарні Вольф. Саме так можна забезпечувати бездоганну якість продукції, максимально скорочувати терміни виготовлення накладів і зберігати доступні ціни для користувачів.

Інсталяція ROLAND 708 прекрасно вписується в загальну стратегію. Восьмисекційна машина укомплектована безліччю опцій, які дозволяють мінімізувати вплив оператора на друкарський процес і уникнути помилок. Наприклад, функція DirectDrive дає можливість автоматично встановлювати всі вісім друкарських форм одночасно. Inline Color Pilot — система контролю кольору безпосередньо під час друку.

Дві УФ-сушарки дозволяють без проблем друкувати на синтетичних матеріалах і скорочують час підготовки накладу до відвантаження.

Коментар:

«50 сторінок для приладки офсетного тиражу — звучить майже неможливо! Ця машина справжній монстр. Ми чекали її з нетерпінням і тішимося наперед роботою на ній. Запрошуємо всіх на екскурсію на виробництво — помилуватися роботою ROLAND 708 і першими зразками», говорить Ігор Вольф, директор Друкарні Вольф.

Читайте також: Брендовані стаканчики від друкарні Вольф

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також