23 квітня 2021

Мільйонний контрбалансний навантажувач Linde було випущено на заводі в Ашафенбурзі

Мільйонний контрбалансний навантажувач Linde було випущено на заводі в Ашафенбурзі
1824

Компанія Linde Material Handling виробляє вилочні навантажувачі з противагою на своєму виробничому майданчику в Ашафенбурзі, Німеччина, з 1959 року. У березні мільйонний навантажувач Linde зійшов з конвеєра та був урочисто переданий компанії-замовнику Colorobbia España SA, одній із найбільших у світі компаній із виробництва фріт, пігментів та інших матеріалів для керамічної та скляної промисловості.

Незважаючи на те, що великі урочистості довелося скасувати через пандемію, момент, коли мільйонний контрбалансний навантажувач зійшов із виробничої лінії на заводі в Ашаффенбурзі, був по справжньому особливим. Визначну подію завершення виробництва навантажувача закарбували на відео, а також відсвяткували прямо у виробничому приміщенні хвилинним феєрверком, червоними бенгальськими вогнями та безліччю блискіток, що дощили навколо цифри "1000000". Наступного дня дизельний автонавантажувач останнього покоління Linde Н35 вантажопідйомністю 3,5 тони вирушив у дорогу до свого майбутнього робочого місця в компанії Colorobbia España SA на східному узбережжі Іспанії, з підписами усіх працівників, що його збирали. Там, особливий навантажувач Linde Н35 зміцнить парк із 60 машин.

"Ми покладаємось на вилочні навантажувачі Linde вже 24 роки, і особливо цінуємо їх за зручність та безпеку", - говорить Гонсало Трілес де Кастро, керуючий директор Colorobbia España SA. Також, за його словами, не менш важливим для нього є надійне партнерство із компанією Linde MH, яка поділяє його власну філософію щодо стійкості, інновацій та технологій. "Все це є запорукою довгострокового успіху, який ми ділимо із нашими клієнтам як конкурентну перевагу".

Прибуття Linde H35 до іспанської компанії-замовника, яка цього року святкує своє століття, відсвяткували тортом із зображенням навантажувача та бенгальськими вогнями.

 

Урочиста передача мільйонного навантажувача Linde компанії Colorobbia España SA

Мільйонний контрбалансний навантажувач є визначною подією в історії корпоративного успіху компанії Linde Material Handling, яка нараховує вже більше шістдесяти років. Створивши «Hubtrac», перший автонавантажувач Linde, компанія-експерт в інтралогістиці запропонувала кращу технологічну альтернативу серед промислових навантажувачів, які до того були складними в експлуатації, як правило, із різким зчепленням та перемиканням передач. Завдяки інноваційному гідростатичному приводу, який дозволив встановити управління подвійною педаллю, цей попередник ідеально підходив для обробки вантажів або розвантаження фур: при частому русі вперед-назад не потрібно перемикати передачі, що надає можливість легко керувати машиною, натискаючи ногою на відповідну педаль. Вже тоді це призвело до підвищення ефективності при обробці вантажів і залишалося відмінною рисою усіх вилочних автонавантажувачів Linde донині – будь то навантажувач із двигуном внутрішнього згоряння або електронавантажувач.

Сьогодні Linde Material Handling знову встановлює технологічні стандарти та робить свої автонавантажувачі придатними для майбутнього: завдяки широкому спектру видів енергії, інтелектуальних систем допомоги оператору та мережевого підключення в стандартній комплектації. "Наша мета - допомогти компаніям-замовникам зробити свої процеси з руху матеріалів максимально ефективними та безпечними, щоб вони стали ще більш успішними у своїй основній діяльності", - говорить Стефан Прокош, віце-президент з управління брендом у Linde Material Handling. "Маючи продукти, яким довіряють наші клієнти, ми впевнено спрямовані на наступну віху в історії нашої компанії - запуску нового покоління електричних вилочних навантажувачів Linde у червні цього року".

Яскравий феєрверк відзначив подію, коли мільйонний навантажувач Lindeпокинув конвеєр на заводі Linde Material Handling на заводі в Ашаффенбурзі

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також