21 травня 2021

Валерій Губарєв на XXV Всеукраїнському Дні Логіста

Валерій Губарєв на XXV Всеукраїнському Дні Логіста
1361

27 травня на 25-му Всеукраїнському Дні Логіста спікер Валерій Губарєв виступить із доповіддю «Автоматизація митних процесів зовнішньоекономічної  діяльності в міжнародній торгівлі»..

Всеукраїнський День Логіста став для багатьох директорів логістики унікальним комунікаційним майданчиком, який сприяє обміну досвідом із представниками бізнесу й експертами, з обговоренням тенденцій розвитку логістики, відмінним шансом для кожного з учасників поділитися досягненнями, перейняти успішний досвід і обговорити ідеї подальшого підвищення ефективності бізнесу. Понад 250 керівників з логістики зберуться на головній, наймасштабнішій події логістики 2021!

Одним зі спікерів є Валерій Губарєв, провідний експерт компанії «Незалежне Митне Агентство».

Він представить доповідь «Автоматизація митних процесів зовнішньоекономічної  діяльності в міжнародній торгівлі».

У рамках конференції на вас очікують спецпроєкти:

- Унікальна в Україні подія - «III Всеукраїнське змагання водіїв навантажувачів» запрошує команды до змагань. Це можливість не тільки показати чинним і потенційним клаєнтам високий рівень роботи ваших спеціалістів вантажної техніки, але й приємна можливість виграти цінні призи, як для компанії, так і для самих водіїв. У 2020 році перемогу здобув працівник корпорації "Біосфера", а у 2019-му на перших змаганнях в Україні представники компанії Агромат здобули одразу два призових місця!

- Виставка рішень і пслуг для логістики - традиційно в рамках Конференції Всеукраїнський День Логіста проходить виставка рішень і послуг, а також обладнання й техніки для логістики. 

- Тематичні майстер-класи з логістики - 15 тематичниих виступів керівників логістики. Тематичні майстер-класи пройдуть у перший і другий день.

РЕЄСТРАЦІЯ

або деталі за телефоном 067-502-30-13

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Как найти деньги на складе

при работе с расходниками и сэкономить

до 30% бюджета



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також