01 липня 2021

Ашан Рітейл Україна повністю відмовляється від первинного пластику на касах

Ашан Рітейл Україна повністю відмовляється від первинного пластику на касах
1124

У квітні мережа Ашан Рітейл Україна запустила пакети, що на 100% виготовлені з переробленого пластику та розраховані на покупки вагою 10 кг. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Результати тесту є дуже задовільні, тож до Міжнародного дня відмови від поліетиленових пакетів Ашан бере на себе зобов’язання повністю відмовитись від первинного пластику на касах.

У компанії переконані, що придбання такого пакету суттєво зменшує негативний вплив на навколишнє середовище, адже для його створення використовувався виключно наявний перероблений ресурс.

Нагадаємо, що Ашан вже пропонує багаторазові сумки-шопери та крафтові паперові пакети на касах. Однак рітейлер прагне, аби більш екологічне пакування було доступним абсолютно для кожного клієнта, саме тому повністю перейшов на вторинну сировину – з липня 2021 в усіх магазинах Ашан будуть представлені пакети зі 100% переробленого пластику для покупок вагою 5, 7 та 10 кг – їхня вартість не відрізняється  від звичайних пакетів, тож покупець не має робити додаткове зусилля, аби допомогти природі.

Пакет не потребує особливих умов зберігання – після використання його можна знову передати на переробку, і так до 5 разів!

Він не потребує обов’язкового температурного режиму, як наприклад, пакети для компостування, що можуть розкладатися до 20 років (!) у разі, якщо не дотримано усіх необхідних умов.

Також пакет зі 100% переробленого пластику не містить жодних домішок, що прискорюють розклад пластику на дрібні частинки - мікропластик, який врешті є ще більш небезпечним для природи.

Ашан стала першою торгівельною мережею в Україні, що повністю відмовилася від первинного пластику на касі.

Також 03 липня  у магазинах мережі передбачені просвітницькі активності разом із Zero Waste, компліменти клієнтам, що приходять із власними шоперами, а отже відмовляються від пакетів, додаткові острівки, де можна придбати екологічні товари.

Читайте також: Ашан Рітейл укладає стратегічне партнерство з Glovo у 4 країнах Європи

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також