01 липня 2021

Катерина Єгорова призначена новим генеральним директором IKEA у Південно-Східній Європі, Сара Дель Фаббро отримала глобальну посаду

Катерина Єгорова призначена новим генеральним директором IKEA у Південно-Східній Європі, Сара Дель Фаббро отримала глобальну посаду
1620

IKEA у Південно-Східній Європі (Хорватія, Румунія, Сербія, Словенія та Україна) рада повідомити про те, що Катерина Єгорова призначена новим генеральним директором компанії та головним директором з питань сталого розвитку у регіоні. Вона розпочне свою діяльність на нових позиціях з 1 вересня. Катерина звітуватиме перед Белен Фрау (Belén Frau), заступником глобального менеджера з роздрібних операцій Ingka Group, що базується в місті Мальме, Швеція. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Катерина має великий досвід роботи в IKEA. Вона почала свій шлях у компанії в 1998 році в Росії, після чого переїхала до Великої Британії, де працювала менеджером ринків у північному регіоні ІКЕА у Великобританії та Ірландії.

Сара Дель Фаббро (Sara Del Fabbro), генеральний директор IKEA у Південно-Східній Європі, прийме новий виклик в IKEA на посаді ще одного заступника менеджера з роздрібних операцій в Ingka Group. Вона працюватиме в Мальме (Швеція) і буде керувати та розвиватиме глобальні роздрібні операції IKEA. За час керівництва Сари в IKEA у Південно-Східній Європі компанія розширилася та вийшла на нові ринки в Словенії та Україні. Крім того, за цей період ІКЕА відкрила в Бухаресті найбільший магазин в регіоні, і, незважаючи на пандемію, продовжувала стабільно розвивати свою діяльність.

На фоні зміни керівництва IKEA у Південно-Східній Європі хоче наголосити на незмінному  прагненні компанії успішно продовжувати свою діяльність, розширювати її та досягати нових амбіційних цілей як у нових офлайн, так і в онлайн-форматах. ІКЕА має на меті зробити свій асортимент товарів та рішень для дому доступним для ще більшої кількості покупців на п’яти ринках регіону.

Читайте також: IKEA і Фонд Рокфеллера інвестують 1 млрд доларів у розвиток відновлюваних джерел енергії

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також