27 липня 2021

Фокстрот розпочав видачу споживчих кредитів на техніку з використанням Дії

Фокстрот розпочав видачу споживчих кредитів на техніку з використанням Дії
1495

З 23 липня 2021 року омніканальна мережа побутової та електронної техніки Фокстрот надає своїм клієнтам можливість отримати споживчий кредит від провідних банків України за допомогою мобільного застосунку Дія. Про це , повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Задля отримання послуги клієнти використовують свої цифрові документи, які вже є у застосунку.

 –  Одна з ключових цінностей Фокстрот  –  лояльність наших покупців, – коментує Олексій Зозуля, виконавчий директор мережі електроніки. – Тому спрощене споживче кредитування завдяки цифровим документам у застосунку Дія  –  черговий крок назустріч нашому покупцю.

Новація у споживчому кредитуванні пов'язана із загальними тенденціями цифровізації у фінансовій сфері та системною політикою Фокстрот, спрямованої на постійне впровадження успішних  інновацій у комерції. До прикладу, торгівельна мережа Фокстрот першою серед ритейлерів побутової техніки та електроніки запровадила програмне РРО з видачою електронних чеків, а також запустила два найсучасніші способи оплати товарів – через чат-бота у Viber та оплату за допомогою VisaQR.

Задля того, аби клієнти Фокстрот змогли скористатися Дією для отримання послуг споживчого кредитування, фахівці  партнерської компанії «Фінансовій Брокер» (ТОВ «Сучасні Фінансові Рішення») розробили спеціальне програмне забезпечення. Для споживачів ритейлерів, у яких є представництво ФінБрокера, клієнту достатньо мати лише смартфон із активними цифровими документами у застосунку Дія. Для оформлення кредиту клієнту необхідно звернутися у точку обслуговування клієнтів. Послуга надається наживо. 

 –  Компанія «Фінансовий Брокер» першою в Україні ще 8 років тому за допомогою власного програмного  продукту запустила роботу багатьох банків в торгівлі у форматі «єдиного вікна» як офіційний представник фінансових установ і страхових компаній в ритейлі,  –  коментує подію виконавчий директор компанії Тетяна Віканова. – Приємно тримати лідерство й укотре пропонувати сектору B2B в ритейлі інноваційні рішення та інструменти.

Завдяки системі  «Фінансовий Брокер» послугу споживчого кредитування своїм клієнтам можуть надати понад 20 банків України. Крім Фокстрот, послугами Фінансового Брокера сьогодні користуються більше ніж 500 ритейлерів.

Дія – це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний і людяний. Все дуже зручно та завжди під рукою у смартфоні

Торгова мережа Фокстрот – одна з найбільших в Україні роздрібних мереж за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки та побутової техніки. Бренд Фокстрот розвивається як омніканальний (офлайн і онлайн торгівля) і цього року відзначає 27 років роботи. Фокстрот входить в топ-вибір покупців з 1998 року і лідирує в категорії магазинів побутової техніки за рівнем впізнаваності бренду, відвідування і покупок.

Наразі у Фокстрот 11,5 млн учасників програми лояльності «ФоксFan», а відвідуваність сайту становить 10 млн щомісяця. 

Читайте також: Фокстрот відкрив у Дніпрі новий магазин стріт-формату

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також